Pesumodelli mure: tema rinnad on seksika pesu jaoks lihtsalt liiga suured

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhian Sugden
Rhian Sugden Foto: Barrie Harwood / Starstock/Photoshot

Modell Rhian Sugden (32) on pöördunud sotsmeedia poole, et oma ahastust jagada. Nimelt on tema rinnad nii suureks läinud, et seksika pesu asemel saab ta nüüd kanda vaid «mootoratta kiivri kotte».

Nimelt oli Rhian lausa rabatud, kui käis rinnahoidjaid proovimas ning avastas, et tema rinnakorvi suuruseks on nüüd 30GG. 

«Tulin just rinnahoidjaid proovimast - mu suuruseks mõõdeti 30GG,» jagas ta sotsmeedias oma üllatust ning andis teada, et ei suuda enam endale seksikat ihupesu leida.

«Tuleb välja, et sellises suuruses rinnahoidjad näevad kõik välja nagu mootoratta kiivri kotid,» jätkas naine. «Hüvasti, seksikas pesu!»

Mootorratta kiivri kotid, millega modell oma uusi rinnahoidjaid võrdles.
Mootorratta kiivri kotid, millega modell oma uusi rinnahoidjaid võrdles. Foto: Kuvatõmmis/ Google.com

Õnneks modelli mure siiski lahenes ja ta leidis ka endale ihupesu, mille puhul pole siiski tegemist mootorratta kiivri kotiga. Õndsast leiust jagas ta videot ka Twitteri vahendusel: 

Varasemad kaadrid modellist tõestavad aga, et rinnahoidjad kipuvad tal nagunii seljast tulema. Vaata SIIT, kuidas pesumodell otsustas päevitada topless. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles