«Laulupealinna» staarid annavad jõulukontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja Birgit Õigemeel.
Ott Lepland ja Birgit Õigemeel. Foto: Erakogu

Birgit Õigemeel loob tänavu pühademeeleolu imelistel jõulukontsertidel koos Ott Leplandi ja saatest «Laulupealinn» tuntud Kohila Segakooriga.

Eestimaa kaunites kirikutes toimub pühade ajal vaid neli ilusat ja üllatusi täis kontserti.

Muusikalise jõulugurmee moodustavad erinavate maade parimad jõululaulud läbi sajandite, ettekandele tuleb nii eesti autorite looming kui ka ameerikalik gospelmuusika, kõlavad nii armastatud jõululood kui ootamatud uued versioonid vanadest tuttavatest. Lauljaid saadab ansambel Swingers koosseisus:Mihkel Mattisen (klaver), Indrek Sarrap (kontrabass), Timo Vendt (saksofon, viiul) ja Kaspar Kalluste (trummid).

Kohilast pärit Birgit Õigemeele jaoks on tänavused kontserdid erilise tähendusega. «Uskumatult ülev tunne on koos oma kodukandi inimestega lava jagada,» kommenteeris lauljatar. «Pealegi oleme me väga rõõmsad, et meiega otsustas ühineda ka Eesti üks ägedamaid ja võimsama häälega meeslauljaid.»

Spetsiaalselt saate «Laulupealinn» jaoks kokku tulnud Kohila Segakoor on viimaste kuude jooksul nii kokku kasvanud, et lahku ei raatsita lihtsalt minna.

«Meelsasti laulame jõuluaja soojaks enda südametes ja loodetavasti saame pakkuda hingesooja ka meid kuulama tulevatele inimestele. Hea on ka meid nakatanud laulupisikut levitada,» ütles koori eestvedaja ja Kohila valla kultuurinõunik Anneliis Kõiv. Ta, et kaks hõbehäält, ansambel ja koor kõlavad kindlasti väga kaunilt kokku.

Kontserdid toimuvad:

23.12 – Tallinna Kaarli kirik kell 19
25.12 – Käru kirik kell 13
25.12 – Tartu Peetri kirik kell 19
26.12 – Hageri kirik kell 19

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles