Kohtunik tembeldas Instagrami pesumodelli egoistiks ja saatis ta ÜKT-d tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephanie Scolaro peab püütoninahkadega hangeldamise eest üldkasulikku tööd tegema.
Stephanie Scolaro peab püütoninahkadega hangeldamise eest üldkasulikku tööd tegema. Foto: SWNS/ScanPix

Instagrami pesumodell Stephanie Scolaro peab 160 tundi üldkasulikku tööd tegema, kuna tõi Inglismaale üle 20 000 euro väärtuses püütoninahast aksessuaare.

26-aastane pesumodell tõi Ühendkuningriiki 20 000 euro väärtuses püütoninahast nokamütse ja kotte, mida müüs oma kodulehel ja Instagrami kontol, vahendab The Sun. Instagramis on noorel kaunitaril pea 100 000 jälgijat. Kuna püütonid on ohustatud liik, on nende nahkadega hangeldamine keelatud.

Scolaro lahkus kohtuistungilt keskmiseid sõrmi viibutades.
Scolaro lahkus kohtuistungilt keskmiseid sõrmi viibutades. Foto: SWNS/ScanPix

Kuigi naise karistus piirdub vaid ÜKT-ga, ei olnud kohtunik temaga helde. «Mulle tundub, et tegemist on noore naisega, kes on ülimalt enesekeskne: kogu tema elu on keerelnud vaid tema enda ümber,» ütles kohtunik. Karme sõnu jagus veelgi.

Kohtunik jätkas: «Ta on saanud alati kõike, mida soovib. Ta ei hooli sellest, kuidas püütoneid elusalt nülitakse või et nad on ohustatud. Talle on tähtis vaid see, et saaks aksessuaare edasi müüa. Kellel on natukenegi mõistust peas, saab aru, et eksootiliste loomadega kauplemine on reguleeritud.»

Scolaro käest konfiskeeriti püütoninahast nokamütsid.
Scolaro käest konfiskeeriti püütoninahast nokamütsid. Foto: SWNS/ScanPix

Psühhiaatrilisest analüüsist selgus, et 26-aastane Scolaro kannatab nii mõnegi vaimuhaiguse käes. Kohtuniku hinnangul üritati probleemi varem lahendada sellega, et tütarlapsele anti raha ainult juurde. «Paistab, et keegi pole märganud, kui suured probleemid sul on,» ütles kohtunik.

Scolaro, kelle õde osales tõsielusarjas «Instagrami rikkad lapsed», tunnistas, et smugeldas Ühendkuningriiki reisikoti, kümme pesapallimütsi ja seljakoti. Politsei konfiskeeris kokku 35 mütsi, mille väärtus ulatus üle 13 000 euro, ning kotitäie nahkasid, mida ta müüs umbes 3200 euro eest tüki kohta. Ühe mütsi eest küsis ta üle 500 euro.

Scolaro käest konfiskeeriti püütoninahast seljakott.
Scolaro käest konfiskeeriti püütoninahast seljakott. Foto: SWNS/ScanPix

Politsei tähelepanu alla sattus noor modell siis, kui Indoneesiast teele pandud pakk jäi Saksamaal Leipzigis tolliametnikele silma.

Scolaro ema on pärit Inglismaalt ja isa on itaalia kaevandusmagnaat, mistõttu lendavad rikkad tütred eralennukitega sageli pere mitme elamise vahelt, mis on Monacos, Ibizal ja New Yorgis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana $ (@lanascolaro) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles