Briti talendisaatest «X Factor» tuntud hurmur võeti vägistamise eest vahi alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti talendisaate finalist Jonjo Kerr võeti vahi alla.
Briti talendisaate finalist Jonjo Kerr võeti vahi alla. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Briti talendisaates «X Factor» finaalidesse jõudnud Jonjo Kerr arreteeriti, kuna teda süüdistatakse noore naise vägistamises. Laulja pole süüdistusi omaks võtnud.

2011. aastal telesaates «X Factor» ilma teinud Kerri süüdistatakse kahekümnendates naise vägistamise eest, vahendab The Sun. Intsident leidis väidetavalt aset 15. septembril ning mees arreteeriti omaenda pubis, mida ta peab kodulinnas Chorleys. Nüüdseks on kautsjon makstud ja laulja jälle vabaduses.

Kerr ise eitab süüdistusi. «See on täielik jama, selles pole mingit tõde. See on pahatahtlik jutt,» ütles mees, kelle sõnul poleks politsei teda minema lasknud, kui süüdistustel tõepõhi all oleks. «Küll see välja tuleb, mis päriselt juhtus,» lubas Kerr.

Laulja tunnistas, et süüdistused pole karjäärile hästi mõjunud, ning ta on nüüdseks ka pubipidaja ameti maha pannud. Alla pole Kerr aga andnud ning ajab siiani taga unistust muusikuna leiba teenida. «Mul on siiani hääl olemas, ma laulan kohalikes pubides ja pulmades,» rääkis mees.

Vaata, kuidas Kerr «X Factoris» esines:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles