Huvitav teada: Mitu tätokat võib leida miljardifilmi «Aquaman» staari Jason Momoa kehalt tegelikult?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Momoa tantsib hakat
Jason Momoa tantsib hakat Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Hiljuti ühe miljardi dollari klubisse pääsenud globaalse kassahiti «Aquaman» kangelase keha katavad uhked ihumaalingud. Kui palju kehakaunistusi leiab aga näitleja Jason Momoa nahalt tegelikult?

Aquamani keha tätoveeringutega katmine oli režissööri idee – koomiksis nägi tegelaskuju hoopis teistsugune välja. Ka näitleja Jason Momoa näeb tegelikkuses märksa harilikum välja kui Aquaman, ent nii mõnedki tindipildid leiab temagi kehalt.

Näiteks leiab tema paremalt käsivarrelt tätoka, mis ütleb «etre toujours ivre» ehk «olla alati purjus». Sedasama mitte just kõige tervislikumat sõnumit kannab oma käel ka näitleja Jamie Sives – mehed lasid samasugused tätokad teha «Troonide mängu» võtete ajal, milles neil mõlemal osa oli.

Tema parema käe nn rahvusvahelisele sõrmele on tätoveeritud «diablo», kadunud sõbra mälestuseks. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a new tattoo for my best friend who passed last year. Diablo.

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Kõige märgatavamaks kehakaunistuseks on Momoa käsivarrel asetsev «poolvarrukas», mis sulandus suurepäraselt tema Aquamani maalingutega. Rinnal kannab vägilasnäitleja aga oma kahe lapse «autogramme»:

Warner Bros. Picturesi ja lavastaja James Wani märulist kubisev seiklusfilm «Aquaman» toob ekraanidele üüratu ja visuaalselt hingematva seitsme mere veealuse maailma. Peaosa kehastab Jason Momoa. Filmis paljastub poolenisti inimese ja poolenisti atlantislase Artur Curry pärinemislugu, kui teda ootab ees elu suurim seiklus, mis sunnib teda leppima oma olemusega ja avastama, kas ta ära teeninud õiguse olla see, kelleks sündis – kuningas.

Amber Heard mängib raevukat sõdalast ja Aquamani liitlast Merat; Oscarile kandideerinud Willem Dafoe on Atlantise valitsusnõunik Vulko; Patrick Wilson on Atlantise praegune kuningas Orm/Ocean Master; Dolph Lundgren on Atlantise hõimu Xebeli kuningas; Yahya Abdul-Mateen II on kättemaksuhimuline Black Manta. Oscari-võitja Nicole Kidman astub üles Arthuri ema Atlanna rollis, Ludi Lin mängib Atlantise eriüksuse kaptenit Murki ning Temuera Morrison kehastab Arthuri isa Tom Curryt.

Wani lavastatud stsenaariumi autorid on David Leslie Johnson-McGoldrick («Kurja kutsumine 2») ja Will Beall («Gangsterite jahtijad», telesari «Treeningpäev»). 

Filmi saab Apollo Kinodes näha alates 21. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles