VIDEO Autoavariis viga saanud naine ootab printsilt vabandust: selle asemel sain kõne politseilt (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Philip ja Emma Fairweather
Prints Philip ja Emma Fairweather Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti prints Philip sattu 17. jaanuaril Ida-Inglismaal Norfolkis Sandringhami lossi lähedasel teel sõites liiklusõnnetusse, milles tema Land Rover põrkas kokku teise autoga, kus oli kaks täiskasvanut ja imik.

Õnnetuses randmeluumurru saanud 46-aastane Emma Fairweather sõnas, et 97-aastane prints Philip ei ole temaga isiklikult kontakti võtnud ega omapoolset vabandust esitanud, teatab dailymail. co.uk.

Prints Philip möödunud kevadel
Prints Philip möödunud kevadel Foto: SIPA/Scanpix

Prints Philip ning teises asutos olnud veel üks täiskasvanu, 28-aastane Ellie Townsend ja ta üheksakuune imik õnnetuses vigastada ei saanud.

Oma Kia rooli taga olnud Townsendi sõnul oli ta pärast õnnetust ehmatanud, kuid ta ei ole printsi peale pahane, sest selline asi oleks võinud juhtuda ükskõik kellega.

Õnnetuses vigastada saanud naine, kes oli kaassõitja, sinivereliste suhtes nii leebe ei ole.

«Jäin õnneks ellu, kuid kõik oleks võinud ka teisiti minna. See kokkupõrge kestis vaid sekundeid, kuid mulle tundus, et terve igaviku. Ma ei teadnud, kes oli teises autos rooli taga, minu mureks oli meie autos olnud laps,» sõnas randmeluumurru saanud Fairweather, kes on sotsiaaltöötajast kahe lapse ema.  

Fairweatheri teatel edastas politsei talle telefoni teel, et kuninganna Elizabeth II ja prints Philipil on juhtunu pärast kahju.

«Ootasin, et prints teeks seda isiklikult, kuna mina olin selles juhtumis kannatanu. Selle asemel sain politseilt kõne,» lausus inglanna.  

Lisaks esitas vabanduse Elizabeth II õuedaam Mary Morrison, kes helistas samuti Fairweatherile.

Emma Fairweather ja kuninganna Elizabeth II
Emma Fairweather ja kuninganna Elizabeth II Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Helistan teile Sandringhami lossist. Kuninganna palus edastada oma tervitused ja ta loodab teie peatset paranemist,» sõnas õuedaam.

Kinnitamata andmetel oli politsei liiklusõnnetuses olnud naistelt nõudnud, et nad meediale kommentaare ei annaks, kuna see võib kahjustada nii prints Philipi kui teiste kuningliku pere liikmete mainet.

Politsei küsitles seoses õnnetusega prints Philipit, kuid ei saa keelata tal rooli taha istumast. Seda saab teha vaid printsi abikaasa, 92-aastane kuninganna Elizabeth II.

Juba 19. jaanuaril nähti printsi sõitmas uue Land Roveriga, seekord oli tal turvavöö lahti.

Prints Philip oma autos mais 2018
Prints Philip oma autos mais 2018 Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles