Uus kuum paar: Brad Pitt on Angiest üle saanud ja uue näitlejanna ette võtnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt – William Bradley Pitt
Brad Pitt – William Bradley Pitt Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Brad Pitti (55) ja Angelina Jolie (43) lahkuminekust on möödas kaks aastat. Paistab, et Brad enam haavu ei laku ning väidetavalt on temast ja A-listi näitlejannast Charlize Theronist (43) saanud paar, kirjutab The Sun.

Brad Pitt ja Charlize Theron tutvusid tänu naise endisele kihlatule Sean Pennile. 

«Eelmisel nädalal toimunud meelelahutusüritusel turteltuvid lausa rippusid teineteisel kaelas,» kinnitas allikas.

Üritus, kus Pitt ja Theron kudrutasid oli 12. jaanuaril Hollywoodis Chateau Marmontis toimunud menufilmi «Roma» esitus. Näitlejana oli peol ning pärast mehe filmi «If Beale Street Could Talk» linastust liitus ka Pitt seltskonnaga, kirjutab Daily Mail.

«Brad tuli pärastpoole Chateau'sse, vahetas riided ning liitus Charlizega baaris. Naine jõi viinakokteili ning Brad jõi mineraalvett» rääkis allikas.

«Nad olid naeruväärselt õrnutsevad ja Bradi käsi oli naise ümber. Ühel hetkel tegi mees isegi silma. Paistis, et nad olid mõlemad väga õnnelikud,» lisas allikas.

Charlize Theron.
Charlize Theron. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Paar hakkas kohtamas käima juba jõulude paiku. Väidetavalt on nad veetnud ka palju aega Pitti häärberis Los Felizes, Californias. 

Vastarmunud võtavad asja rahulikult ning Charlize pole veel Pitti ja Jolie kuue lapsega kohtunud.

«Nad on peaaegu kuu aega teineteisega kohtunud. Nad on olnud pikalt sõbrad ja tutvusid irooniliselt läbi Seani, kuid nüüd on asjad edasi arenenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles