Galerii: noorte moeüritus Roosad Käärid tõi lavale glamuursed kollektsioonid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. jaanuaril tulid taaskord noored moedisainerid kokku Rocca al Mare Kooli, kus toimus järjekordne innovatiivne koolinoorte moeüritus nimega Roosad Käärid.

Roosad Käärid on moekonkurss, kus noored disainerid saavad võimaluse presenteerida oma loomingut ja talenti, mis võib neile osutuda hüppelauaks moemaailma.

Õpilaste moekonkurss Roosad Käärid toimus see aasta juba kuueteistkümnendat korda. Iga aasta on noortele moeloojatele kollektsioonide loomisel etteantud kindel teema. Teemadeks on varasemalt olnud näiteks Wired, Elegance, Less Is More, Metamorphosis ja paljud teised.

Tänavu aasta oli kollektsioonide teemaks «Back to the roots» ehk tagasi juurte juurde. Atmosfääri kirjeldas märksõna «dawn» ehk koit.

Oma kollektsioone esitlesid 12 koolinoort- Katariina Haamer, Maarja Reino, Alis Jankelevitsh, Kirke Britt Benjamin, Carmen Triini Tälli, Carmen Rand, Kristiina Tali, Karl Joonas Alamaa, Helen Tambla, Mai Riin Salumaa, Joanne-Heleene Sõrmus ja Maribel Mets. Ka õpetajad ei jätnud võimalust kasutamata ning esitlesid ka enda loodud kollektsiooni.

Lisaks moele nägil laval ka muusikat, selle eest hoolitsesid Mick Pedaja, Inger ja Jaagup Tuisk.

Roosad Käärid alustas 2003 aastal Rocca al Mare Koolis väikese õpilasüritusena, millest on tänaseks kasvanud üks Eesti suurimaid õpilaste poolt korraldatavaid moeetendusi. Meie lavalt on alustanud oma karjääri tänaseks tuntud disainerid nagu Roberta Einer ja teised.

Ka ürituse žüriisse on aastate jooksul kuulunud erinevad värvikad moetegelased - Ivo Nikkolo, Toomas Volkmann, Liis Lemsalu, Piret Puppart, Britt Samoson ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles