Anni Rahula kadunud lemmikust: oleme kahjuks suhteliselt kindlad, et me oma armsat koera enam ei näe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga.
Tomi Rahula koos kaduma koera Fifaga. Foto: Facebook

Anni Rahula andis 4. jaanuaris Facebookis teada, et nende pere lemmikloom, koer Fifa on kadunud. Kuigi Anni kuulutust jagasid üle sotsiaalmeediaplatvormi kümned inimesed ja mitmed inimesed andsid teada, et nad on sarnast koera kuskil märganud, siis Rahulate koer on siiamaani leidmata.

Anni Rahula on viimastel nädalatel rahvast informeerinud, et neid sündmuste käiguga kursis hoida. Eile tehtud postituses ütles aga Anni, et kuigi nad loodavad, siis on nad kahjuks suhteliselt kindlad, et oma lemmiklooma nad enam kunagi ei näe.

Ta kirjutas: «Fifat me leidnud ei ole ja mitte keegi ei ole teda ka näinud! Oleme kahjuks suhteliselt kindlad, et me oma armsat koera enam ei näe (muidugi ikka väga-väga loodame) ja tema kõrvale plaanitav sõber tuleb meile kunagi tulevikus vast üksikuks... aga see selleks. Tuleb ta tagasi või mitte, aga teame juba praegu, et tema auks paneme kunagi mõnele koerale tema nime.. imetore koer on Fifa!»

Fifa, Tomi ja Anni
Fifa, Tomi ja Anni Foto: Facebook

Uue informatsioonina avaldas Anni, et nende kandis olla hunte nähtud, kes ka kaks kohalikku koera kaasa võtsid. 

«Veel on hull lugu sellega, et üleeile külastas põhimõtteliselt meie hoovi hunt päise päeva ajal. Istus maha ja vaatas niisama. Lambad on siinkandis ka peitu pandud,» kirjutas Anni.

Postituse lõppu lisas Anni Rahula, et nad peavad ka tugeva aia ümber maja ehitama, et oma pere huntide eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles