Pildid: Sussexi hertsoginna Meghan pole varem nii sädelev olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle käis koos abikaasa prints Harry'ga Cirque du Soleili etendusel Royal Albert Hallis ning hertsoginna säras rohkem kui kunagi varem. Ja seda sõna otseses mõttes.

Sussexi hertsogipaar Meghan ja Harry käisid kolmapäeval heategevuslikul Cirque du Soleili etendusel. See oli tuluõhtu Harry loodud Sentebale sihtasutuse jaoks, et aidata noori Lesothos ja Botswanas võidelda HIV-iga, kirjutab Page Six.

Endine näitlejanna Meghan kandis tumesinist litritega Roland Mouret õhtukleiti. Hertsoginna täiustas oma välimust musta Givenchy koti ning printsess Diana kollektsioonist pärit käevõruga.

Inimesed märkasid ka, et Meghan eelistab tavaliselt tagasihoidlikke nude tooni huulevärve, kuid seekord otsustas ta hoopis punase kasuks. Sellest ajast saadik, kui temast sai kuningliku perekonna liige, pole Meghan kordagi kandnud punast huulepulka, kirjutab Cosmopolitan.

Kuid hertsoginna särav kleit jäi varju, kui paar lõpuks oma kohtadel istus ning natukene hinge tõmmata said. Harry võttis abikaasal käest kinni ning selle peale ütles Meghan talle «Aitäh». Paari armas hetk võitis sotsiaalmeedias kõikide südamed.

«Ma ei tea, mis on armsam: kas see, et Harry aitas Meghanil istuda või käte hoidmine lõpus,» säutsus üks Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles