Näitlejanna Emma Roberts kinnisideeks on kõhedusttekitavad nukud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Roberts 2018.
Emma Roberts 2018. Foto: David Niviere/SIPA / David Niviere/SIPA

USA näitleja Emma Roberts ei varjagi oma armastust veidrate ja kõhedusttekitavate nukkude vastu ning jagas ka seekord kollektsiooni lisandunud nukust pilti.

Järgmisel kuul 28-aastaseks saav Emma Roberts postitas Instagrami endast pildi, millel hoiab Blythe nukku.

«Sain varase sünnipäevakingituse ja tema nimi on Bloom! Kes tahab veel sisu seoses nukkudega?» kirjutas näitlejanna pealkirjaks.

Pole selge, kas keegi seda ka päriselt tahab, kuid vaatamata sellele on Roberts olnud väga avatud selles osas, mis puudutab ta armastust hirmutavate nukkude vastu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got an early birthday gift and her name is Bloom! ? who wants more doll content? ?

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Ka suvel postitas naine pildi, kus hoiab kahte nukku rinnal ning kirjutas pealkirjas: «Kus mu nukuarmastajad on?»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where my doll lovers at? ?

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Millal Robertsi huvi nukkude vastu alguse sai pole kindlalt teada, kuid avalikkuse ette tuli ta oma huvitava huviga 2015. aastal, kui ta soovis oma kollektsiooni täiendada.

«Kes teab, kust saab internetist tellida Blythe nukke. Mul on kummaliselt raske leida...» säutsus Roberts 2015. aasta alguses.

Nukkude superfänn saab peaosa filmis «UglyDolls», kus annab hääle Wedgehead tegelasele. Lisaks temale löövad filmis kaasa ka veel Janelle Monáe, Nick Jonas, Wanda Sykes, Gabriel Iglesias ja Bebe Rexha, kirjutab Page Six.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles