Saame tuttavaks: kuidas sai tantsuõpetajast maailma ilusaim rekkajuht? (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapanlanna Rino Sasaki on väidetavalt maailma kõige kaunim rekkajuht.
Jaapanlanna Rino Sasaki on väidetavalt maailma kõige kaunim rekkajuht. Foto: Instagram

21-aastane jaapanlanna Rino Sasaki tuli vanalt töökohalt ära ja hüppas veoauto rooli. Nüüd nimetatakse noort kaunitari lausa maailma ilusaimaks rekkajuhiks.

Sasaki otsustas tantsuõpetaja koha vahetada veoauto sooja istme vastu, kui tema veoautojuhist isa haigeks jäi, vahendab Mirror. Esialgu tegi tütar load, et isale pikkadel reisidel seltsiks olla ja vahepeal tema asemel sõita, aga nüüd on sellest saanud täiskohaga töö. Emale tütre otsus meele järele ei olnud.

Noor jaapanlanna armus maanteesõitu kõrvuni ära ja juhib nüüd 12-rattalist Volvo SR veoautot. Ühe kuuga sõidab Sasaki maha kümneid tuhandeid kilomeetreid ning kuna ta postitab aeg-ajalt sotsiaalmeediasse seksikaid pilte, kus ta autokabiinis poosetab, on talle antud hüüdnimeks maailma kauneim rekkajuht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rino sasaki (@sr8x4volvo) on

«Mulle väga meeldis traditsioonilist jaapani tantsu õpetada, aga ma ei saanud lasta oma isal üksinda sõita, kui ta haigeks jäi. Nii et ma jätsin senise elu sinnapaika ja otsustasin isale toeks olla,» rääkis Sasaki oma üllast eesmärgist. Noor jaapanlanna on enda sõnul uhke, et saab kummutada uskumusi, nagu sobiks autojuhitöö vaid meestele.

«Mulle väga meeldib, kui öeldakse, et ma olen maailma ilusaim rekkajuht, aga ma olen söakas samuti,» ütles Sasaki. Noore kaunitari sõnul polnud ebatavalisele ametivalikule vastu mitte ainult ema, vaid ka sõbrad ja kolleegid, kes üritasid teda ümber veenda. Sasaki jäi endale sellegipoolest kindlaks ja järgis südant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rino sasaki (@sr8x4volvo) on

Aastas sõidab Sasaki maha umbes 320 000 kilomeetrit ja veedab rohkem aega oma Volvo veoautos kui kodus. Kuigi ta on jaapanlannale kohaselt väikest kasvu, saab ta üksipäini hakkama, kui auto teel jupsima hakkab. «Ma loodan, et mu lood julgustavad ka teisi jaapanlannasid transporditööstusesse tulema,» rääkis kaunis rekkajuht.

Tulevikus on naisel plaan luua oma riidebränd, millega disainiks naisrekkajuhtidele spetsiaalseid õiges suuruses rõivaid. «Kuna ma olen lühike, ei ole mulle sobilikke tööriideid, pole väikseid kindaid ja turvajalanõud pole mulle parajad,» ütles Sasaki. Võib-olla on see ka üks põhjustest, miks noor kaunitar piltidel sageli poolpaljalt poseerib.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rino sasaki (@sr8x4volvo) on

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles