Vene superstaar filmis koos Eesti bändiga Tallinnas kuuma muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ParaTain ja Tatjana Bulanova videoklipp
ParaTain ja Tatjana Bulanova videoklipp Foto: Nikita Turok

Venemaal tuntud lauljanna Tatjana Bulanova filmis oma uue muusikavideo osaliselt Tallinnas ja võttis kampa Eestis tegutseva duo nimega ParaTain.

Bulanova ja ParaTain väntasid video loole «Белые дороги» («valged teed»), mille esialgse versiooni laulis Bulanova tuntuks 17 aasta eest. Kuigi laul räägib narkootikumidest, ei põhine sõnad lauljanna enda elul. «Narkot pole ma kunagi proovinud, pigem võtta 100 grammi viina kui suitsetada või midagi hullemat teha,» rääkis 49-aastane Bulanova.

Video võeti üles nii Tallinnas kui ka Peterburis, kokku kestsid võtted umbes 25 tundi, enamik sellest veedeti kümnekraadises külmas. «See on meie esimene koostöö Balti riikidest pärit grupiga,» ütles Bulanova. Võtted ei möödunud viperusteta: ParaTaini solist kukkus Peterburis Krjukovi kanalil head filmimispaika otsides jää alla ja jäi pea 40-kraadisesse palavikku.

Videos peaosa mänginud Angelina Bogutskaja kommenteeris, et sobilikku riietust oli video jaoks nii raske leida, et ta oli valmis kasvõi alasti näitlema.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles