Salapärane õrritaja: Legendaarsed «Tondipüüdjad» lasevad 30 aastat hiljem jälle prootonrelvad käiku

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tondipüüdjad 3»
«Tondipüüdjad 3» Foto: IMDB

1984. aastal alguse saanud «Tondipüüdjad» naasevad taas kinoekraanile 2020. aastal ning juba on üllitatud ka õrritaja, millest saab aimu, et vana hea Ecto-1 masin on valmis taas sõitu alustama.

Tegu on järjega esimesele kahele filmile, millest teine jääb samuti juba mitme aastakümne taha ehk aastasse 1989. Filmi lavastab esimeste filmide režissööri Ivan Reitmani Oscarile nomineeritud poeg Jason Reitman («The Front Runner», «Tully», «Juno»), kes ühtlasi filmi ka kaaskirjutab. Kanadalasest Reitman, kelle lapsepõlv möödus suuresti «Tondipüüdjate» maailmas üles kasvades, peab end filmide suureks fänniks. Järg saab lavastaja sõnul olema seatud tänapäeva, seega ei ole tegemist uusversiooniga. Kas filmis löövad kaasa ka algsed näitlejad Bill Murray, Ernie Hudson või Dan Aykroyd, pole veel teada. Harold Ramis on siit ilmast paraku juba lahkunud (aastal 2014). Sony'l on kuuldavasti käsil ka animeeritud «Tondipüüdjad», mis tuleb välja pärast mängufilmi.

Vaata treilerit:

Meenuta ka 1984. ja 1989. aasta filme:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles