Maailma ilusaim tüdruk tegi kümne aasta väljakutsega tobeda apsaka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thylane Blondeau 2017. aastal.
Thylane Blondeau 2017. aastal. Foto: Lyvans Boolaky/imageSPACE/Sipa USA

Sotsiaalmeedias levib väljakutse, milles peab ennast kõrvutama kümne aasta taguse endaga. Mängust võttis osa ka maailma ilusaimaks tüdrukuks valitud prantslanna Thylane Blondeau, kuid ei saanud asja mõttele päris täpselt pihta.

17-aastane prantslanna võttis osa väljakutsest, milles pannakse kõrvuti pildid aastatest 2009 ja 2019, ning võrreldakse, kuidas inimene kümne aastaga muutunud on, vahendab Mirror. Thylane, kes valiti detsembris «aasta ilusaimaks näoks», jättis kuidagi aga kahe silma vahele, et kümne aasta väljakutseks tuleb kasutada pilti, mis tehti 10 aastat tagasi.

Niisiis pani noor kaunitar üles hoopis kaksteist aastat tagasi tehtud pildi, kus ta on kuuene. Kusjuures tüdruku kuulus mossitus pole aastatega kuhugi kadunud.

Vaata, kuidas prantsuse kaunitar «10 aasta väljakutset» tegi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Thylane Blondeau on 17-aastane prantsuse modell, näitleja, ettevõtja ja moedisainer. Maailma ilusaimaks tüdrukuks valiti ta juba 6-aastaselt. Kauni tüdruku vanemad on jalgpallur Patrick Blondeau ja moedisainer Veronika Loubryand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles