Video: Morgan Freemani lapselapse tapja sai 20 aasta pikkuse vangistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Freeman ja ta kasulapselaps E'Dena Hines 2005 Kuldgloobuste galal
Morgan Freeman ja ta kasulapselaps E'Dena Hines 2005 Kuldgloobuste galal Foto: KEVIN WINTER / AFP/Scanpix

Hollywoodi staari Morgan Freemani lapselapse kunagine kallim sai ta tapmise eest vanglakaristuse, kuid süüdi mõistetud mehe Lamar Davenporti pere arvates on Freeman ise oma lapselapse E’Dena Hinesi surmas süüdi.

Davenportide väite kohaselt kasutas Freeman oma lapselast seksuaalselt ära, see tekitas noorele naisele depressiooni ja meeltesegaduse, teatab news.com.au.

Morgan Freeman mais 2018 New Yorgis kirjandusgalal
Morgan Freeman mais 2018 New Yorgis kirjandusgalal Foto: Evan Agostini / AP/Scanpix

«Morgan Freeman kasutas oma lapselast ära. Tema on Hinesi surmas süüdi, mitte minu poeg. Mu poeg on süütu! Hines viis mu poja oma käitumisega kuriteoni,» karjus Lamar Davenporti ema kohtus, kui kohtunik Ellen Biben teatas, et Davenport saab 20 aasta pikkuse vanglakaristuse.

New Yorgi Manhattani kohtu otsuse kohaselt pussitas Davenport oma tüdruksõpra, 33-aastast E’Dena Hinesi 16. augustil 2015 New Yorgis tänaval üle 25 korra.

Uurimine näitas, et mees oli enne kuritegu, mille pani toime naabrite ja jalakäijate silme ees, tarbinud narkootikume ja alkoholi. 

E’Dena Hines ei olnud tegelikult Norgan Freemani päris lapselaps, vaid kasulapselaps.

Hines oli Deena Adairi tütar, Aidair on Freemani kasutütar staari esimesest abielust Jeanette Bradshawga. Paar läks lahku 1979.

E’Dena Hines jäi kasuvanaisa Morgan Freemani ja Freemani teise naise Myrna Colley-Lee kasvatada.

Morgan Freeman ja ta kasulapselaps E'Dena Hines 2008 filmi «The Dark Knight» esilinastusel New Yorgis
Morgan Freeman ja ta kasulapselaps E'Dena Hines 2008 filmi «The Dark Knight» esilinastusel New Yorgis Foto: Evan Agostini / AP/Scanpix

Freeman ja Colley-Lee läksid 2010 pärast 25 aastat kestnud abielu lahku.

USA kõmumeedia spekuleeris aastaid, kas E’Dena Hines ja ta kasuvanaisa Morgan Freeman on seksuaalsuhtes. Kuulujutud nende suhte teemal võisid tekkida sellest, et Freeman võttis Hinesi mitmesugustele filmisündmustele kaasa ja neid nähti sageli avalikkuses koos.

Hines sõnas mitmel korral, et see spekulatsioon ei vasta tõele ning on nende perekonna jaoks solvav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles