Hendrik Sal-Saller ja Mihkel Raud tegid koos laulu: üks salvestas Raplas, teine Chicagos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Hendrik Sal-Saller esinesid 2017. aastal Pärnu kontserdimajas.
Mihkel Raud ja Hendrik Sal-Saller esinesid 2017. aastal Pärnu kontserdimajas. Foto: Madis Sinivee

Rokimehed Hendrik Sal-Saller ja Mihkel Raud lähevad peagi taas tuuritama ning sattusid sel puhul ka stuudiosse, kus salvestati ühine laul. Tõsi küll, Smilersi ninamees laulis oma osa sisse Raplas, Raud aga teispool ookeani.

Sal-Saller ja Raud ehk ühise nimega RaudSaller tegid uue versiooni ikoonilise Ameerika punkbändi Ramones loost «Somebody Put Something In My Drink», teatasid muusikud Facebookis. Eestikeelne versioon kannab nime «Üks mann pani mu jooki midagi» ja uued sõnad kirjutas Sal-Saller ise.

Viis, kuidas lugu linti saadi, on aga üpris eriskummaline. «Kuna Mihkel viibib enamuse ajast Ameerikas, siis toimus selle loo lindistamine nii, et Hendrik tegi loo põhjad ja laulis enda laulu sisse Raplas stuudios ning Mihkel lindistas enda laulu Chicagos. Selleks astus ta sisse esimesse ettejuhtuvasse muusikastuudiosse, kus tema laulu võttis üles omaaegne Gregg Allmani ihuhelimees,» tutvustati Facebookis laulu sünnilugu. Gregg Allman oli legendaarse rokkbändi The Allman Brothers Band asutajaliige.

«Laulu ta muidugi teadis, aga sõnadest ei saanud muhvigi aru. Päris lõbus kogemus oli!» kommenteeris salvestamist Mihkel.

Kuula tulemust ja laula kaasa:

Pungitaustaga rokkmuusikud annavad RaudSalleri kolmanda tuuri raames veebruaris kolm kontserti: Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Rohkem infot ürituste kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles