Putini seksikas «ristitütar» ajas sotsiaalmeedia marru, kui kutsus luksuskuurordi kelnereid mustadeks orjadeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Sobtšak.
Ksenija Sobtšak. Foto: VASILY MAXIMOV/AFP/Scanpix

Vene poliitik ja telenägu Ksenija Sobtšak, keda arvatakse olevat president Vladimir Putini ristitütar, sattus sotsiaalmeedia piikide vahele, kuna nimetas tumedanahalisi ettekandjaid mustadeks orjadeks.

Tõsielusarjast võrsunud imekaunis Ksenija Sobtšak sattus suurema tähelepanu alla, kui kandideeris möödunud kevadel Venemaa presidendivalimistel väidetava ristiisa Vladimir Putini vastu. Kuigi naist presidendiks ei valitud, pakub ta endiselt kõneainet, kuna nimetas videos luksuskuurordi kelnereid mustadeks orjadeks, vahendab Mirror.

37-aastane Sobtšak puhkab Maldiividel viie tärni hotellis ning postitas Instagrami puhkusevideo, kus naudib sealset luksust. Nimelt veedab Putini oponent aega privaatsel erasaarel, kuhu pääseb vaid vesilennukiga, ning ühe öö hind on pea 2000 eurot. «Luksus, see on tõeline luksus... mustad orjad, see on imeilus,» jutustas valimistel liberaalina kandideerinud naine videos.

Kuna Sobtšaki jälgib sotsiaalmeedias pea kuus miljonit inimest, pole ime, et mõnele naise sõnakasutus vastukarva käis. Fännid on väljaütlemist nimetanud rassistlikuks ja solvavaks ning väitnud, et Ameerikas hävitaks selline video päeva pealt karjääri. Nüüdseks on kõnealune video Instagramist maha võetud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Ksenija Sobtšaki isa oli Anatoli Sobtšak, Putini sõber ja Peterburi linnapea 1990. aastatel. Putin käis kohal ka tüdruku ristimisel, mistõttu on levinud kuulujutud, et Vene riigipea võib olla Ksenija ristiisa. Lapsena istus Ksenija Putini põlvel ja kutsus teda onu Volodjaks. Anatoli Sobtšaki matustel seisis Ksenija just Putini kõrval.

Kuigi naine on hiljem Putini tegevust avalikult kritiseerinud, on teada, et enne valimisi oli neil privaatne kohtumine, mistõttu on levinud spekulatsioonid, et Putin ise soovitas Sobtšakil kandideerida eesmärgiga poliitmängu vürtsitada. Putini esindaja on nimetanud Ksenijat talendikaks.

Vasakult: Vladimir Putin, Anatoli Sobtšak, Ksenija Sobtšak ja Ljudmila Narusova Peterburis
Vasakult: Vladimir Putin, Anatoli Sobtšak, Ksenija Sobtšak ja Ljudmila Narusova Peterburis Foto: AP/Scanpix

Võluv Ksenia sai tuntuks vene tõsielusarja, «Big Brotheri» formaadil põhineva «Dom2» saatejuhina TNT telekanalil. Ta on poseerinud erootikaajakirjade Playboy ja Maxim kaante vahel.

Kaunitar on mänginud filmides, esinenud videoklippides ja kirjutanud mitu raamatut, käsitledes erinevaid teemasid, muuhulgas moealast stilistikat, kosmeetikat või abiellumise motiive. Aastal 2010 ilmus tema intervjuude raamat «Filosoofia buduaaris».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aslan Ahmadov (@aslanahmadov) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles