Galerii: bravuuritar Anu Saagim ilmus esimest korda poliitikuna avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestimaa Rohelised kuulutasid välja nimekirja, millega valimistele vastu minnakse. Erakonna pressikonverentsil oli kohal ka seltskonnategelane Anu Saagim, kelle jaoks oli see esimene avalik esinemine poliitikuna. Vaata galeriist, kuidas naine ennast pressikonverentsil uues rollis tundis!

Erakond Eestimaa Rohelised teatas täna Tallinnas Piip ja Tuut mängumajas toimunud pressikonverentsil, et on valimisnimekirja kokku saanud ning lähevad riigikogu valimistele vastu lootusega valimiskünnis ületada. Erakonna nimekirjas kandideerib ka ajakirjanik ja seltskonnategelane Anu Saagim.

Pressikonverentsil tutvustas Saagim ennast tuntud ilu- ja tervisekummardajana, mistõttu hakkab talle vastu, et peab tervislike toitumise eest topelthinda maksma. Tuntud seltskonnatäht rääkis, et tänapäeva noorte seas levinud väärtused, näiteks reisimine ja maailma avastamine, on tallegi südamelähedased, ning loodab, et suudab Roheliste poolehoidu noorte seas tõsta.

Roheliste liige Jakko Väli kinnitas pressikonverentsil, et nende valimisnimekirjas pole ühtki poliitbroilerit, ka Saagim rõhutas, et nii tema kohta öelda ei saa.

Riigikogu valimised toimuvad 3. märtsil. Saagim kandideerib neljandas valimisringkonnas, kuhu kuuluvad Harju- (v.a Tallinn) ja Raplamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles