Kinoõhtu Kanal 2s: «Bridget Jonesi beebis» läheb lahti titemöll mitme papa-kandidaadi vahel

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 18. jaanuaril kell 20.00 saab Kanal 2s tele-esilinastusena vaadata mängufilmi «Bridget Jonesi beebi» (Bridget Jones's Baby, 2016), mis on saaga kolmas ja seni viimane film. 

Neljakümnendais eluaastais, tippvormis ja jälle vallaline, otsustab briti kirjaniku Helen Fieldingu bestselleritest ja samanimelistest filmidest armsaks saanud kohmakas ja omamoodi veidrik Bridget Jones (Renee Zellweger) keskenduda täielikult oma teleprodutsendi tööle ning suhelda vaid oma armsate pööraste sõpradega. Kuid siis tõmbab asjaliku karjäärinaise armuelu üles ootamatult kiired pöörded ja Bridgeti linade vahele maandub kuum kutt Ameerikast (Patrick Dempsey ). Särava naeratusega võluvalt sõnaosav äpi-miljonär Jack on täielikult Darcy (Colin Firth) vastand. Kuid ka Darcy ei ole Bridgeti universumist veel lõplikult lahkunud. Kui Bridget ühel imekenal päeval avastab, et ta on sedapsi mis sedapsi, jätkub peamurdmist kauemaks, sest isakandidaate on täpselt kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles