Liam Neeson leinab õepoega, kes suri 35-aastasena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Neeson 2015 New Yorgis
Liam Neeson 2015 New Yorgis Foto: Evan Agostini / AP/Scanpix

Iiri päritolu Hollywoodi näitleja Liam Neeson leinab oma õepoega, muusik Ronan Sextonit, kes sai viis aastat tagasi raske peatrauma ja suri nüüd, olles 35-aastane.

Ronan Sexton oli Liam Neesoni õe Bernadette Sextoni kuuest lapsest kõige noorem, teatab dailymail.co.uk.

Neesoni õepoeg Ronan Sexton oli 22. juunil 2014 koos sõpradega Brightonis, kus ta naljapärast ronis mereäärsel kail olnud telefoniputkale, kuid kukkus kuue meetri kõrguselt alla betoonile.

Sõbrad kutsusid kiirabi ja ta viidi Sussexi kuninglikku haiglasse. Kui ta tervislik seisund stabiliseerus, viidi ta edasi Lääne-Sussexis Haywardis asuvasse Hurstwood Parki haiglasse. Tal oli hiljem tervise- ja mäluprobleeme, vajades pidevat abi.

Neeson kaotas oma naise, näitlejanna Natasha Richardsoni 2009 kui naine sai mäesuusatades peatrauma, mis talt elu võttis.

Liam Neeson ja Natasha Richardson 2008
Liam Neeson ja Natasha Richardson 2008 Foto: MAX NASH / AFP/Scanpix

Ronan Sextoni õnnetus leidis aset viis aastat pärast Liam Neesoni naise Natasha Richardsoni surma. Richardson sai Kanadas Montreali lähedal Mont Tremblanti suusakuurortis mäesuusatades peatrauma. Ta viidi USAsse New Yorki Lennox Hilli haiglasse, kus ta suri 18. märtsil 2009 ajuverejooksu tagajärjel.

Neeson ja Richardson abiellusid 3. juulil 1994, kui Neeson oli 42-aastane ja Richardson oli 31-aastane. Neil on kaks poega,  Micheál Neeson on 23-aastane ja Daniel Neeson 22-aastane.

Ronan Sexton suri möödunud nädalal Põhja-Iirimaal Cushendallis, olles ümbritsetud pereliikmetest.

Sextoni onu, 66-aastane Hollywoodi staar Neeson teatas sotsiaalmedias, et ta leinab oma õepoega ning lendab USAst pere juurde Põhja-Iirimaale niipea kui saab.

Liam Neeson 2010 Pariisis
Liam Neeson 2010 Pariisis Foto: Remy de la Mauviniere / AP/Scanpix

Neesoni õde Bernadette Sexton kaotas oma elukaaslase Harry Shannoni kaks aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles