Vot see on Nobelit väärt uurimustöö! Kinomehed panid kokku Hollywoodi tillide edetabeli ja Titanicu hurmuri seis on täbar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio 2016.
Leonardo DiCaprio 2016. Foto: TORU HANAI / REUTERS

Filmidele pühendunud veebisait Mr Man pani kokku žürii, kelle ülesandeks oli vaadata ligi 8000 stseeni, kus näidati meeste kehaesist alastust. Selle uuringu jooksul tehti kindlaks, et Jude Law'l ja Leonardo DiCaprio'l pole saunas väga millegagi kiidelda.

Mr Man on veebisait, mis keskendub filmides meestenäitlejate paljaste kehade otsimisele ja eksponeerimisele. Pärast rasket tööd seadis veebiportaali moodustatud ekspertžürii peenise pikkuse järgi ritta Hollywoodi suurnimed. Paraku peavad Jude Law ja Leonardo DiCaprio kurvastama, sest nad kuuluvad kõige väiksemate peenistega meesnäitlejate sekka, vahendas The Sun.

46-aastane Jude Law on end seitsme filmi juures paljaks võtnud, samas kui 44-aastane Leo on seda teinud vaid korra («Total Eclipse»). 

41-aastane britt Tom Hardy on end paljaks koorinud kümnes filmis, kuid kahjuks sellega ei ole suurenenud tema «pagas» ning kuulub samuti lühikese peenisega meeste klubisse. Sama lugu on ka Shia LaBeoufiga, kes kahes «Nümfomaani» filmis sai maha kuumade seksstseenidega, kuid peenist see juba suuremaks ei teinud.

Mr Mani moodustatud nimekiri.
Mr Mani moodustatud nimekiri. Foto: Kuvatõmmis/Mr Man

Küll aga on põhjust rõõmustada Colin Farrellil (42), Ewan McGregoril (47) ja Liam Neesonil (66), kes kuuluvad 10 suurima peenisega meesnäitlejate hulka.

Samamoodi leiab sellest nimekirjast ka 46-aastase Ben Afflecki, kes on karjääri jooksul teinud kuus täiesti alasti stseeni, ning 75-aastane näitelegend Robert De Niro.

Täielikku nimekirja ja pilte stseenidest saab näha SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles