«Täiuslik» naine lasi eemaldada rinnaimplantaadid, täidised ja juuksepikendused

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yolanda Foster (vasakul) koos oma modellidest tütarde Bella ja Gigi Hadidiga
Yolanda Foster (vasakul) koos oma modellidest tütarde Bella ja Gigi Hadidiga Foto: Andrew Kelly / REUTERS/Scanpix

USA tõsielusarja «The Real Housewives of Beverly Hills» staar Yolanda Hadid Foster lasi eemaldada rinnaimplantaadid, erinevad täidised ja juuksepikendused, kuna leidis, et kunstilul ei ole midagi tegemist hea tervise ja loomulikult ilus olemisega.

55-aastane Foster, keda varem peeti lisandite tõttu täiuslikuks naiseks, sõnas et nüüd tunneb ta end oma kehas märgatavalt paremini.

Yolanda Foster 2015, kui tal olid veel lisandid
Yolanda Foster 2015, kui tal olid veel lisandid Foto: Jamie McCarthy / AFP/ Scanpix

Ta suure muutuse üheks põhjuseks oli ka krooniline puukorrelioos, mida ta on põdenud aastaid.

Tõsielustaar postitas Instagrami enda uuest kehast pildi juurest tekst, et ta on täiuslikum kui kunagi varem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Fifty Five and smiling from the inside out.... Finally back to the original 1964. Living in a body free of breast implants, fillers, botox, exstensions and all the bullshit I thought I needed in order to keep up with what society conditioned me to believe what a sexy woman should look like until the toxicity of it all almost killed me.......... Your health is your wealth so please make educated decisions, research the partial information you’re given by our broken system before putting anything foreign in your body. It took me many years of undoing some bad choices I made for myself before I finally found the freedom to sustainable internal beauty and acceptance of what is the best version of myself by nobody’s standards but my own.........................It’s on us to learn to love our selves and celebrate our unique, one of a kind beauty at all ages as we move through this journey called “life”. Beauty has no meaning without your health................... #ShamelessSelfie #55 #BeautyStartsFromWithin #AgeComesWithWisdom

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

«55 ja ma naeratan nii sisemiselt kui välimiselt. Olen lõpuks jälle 1964. aasta väljalase. Minu keha on vaba rinnaimplantaatidest, botoxist, juustepikendustest ja kogu saastast, mis mul aastaid oli. Arvasin, et nende abil olen täiuslikult seksikas. Need mürgised lisandid oleks mu äärepealt tapnud,» kirjutas Foster.

Ta lisas, et hea tervis on tegelik rikkus. Ta soovitas kõigil, kes soovivad oma kehale midagi lisada, uurida enne, kuidas need tervisele mõjuda võivad.

«Mul kulus aastaid saamaks aru, et ma olen ilus, seda nii seesmiselt kui välimuselt. Et maja ei vaja lisavidinaid. Peab õppima armastama oma keha igas vanuses ja just sellisena nagu see on,» kirjutas naine Instagramis.

Yolanda Hadid Foster on tuntud modellide Gigi Hadidi, Bella Hadidi ja Anwar Hadidi ema.

Yolanda Foster (vasakul) koos oma modellidest tütarde Bella ja Gigi Hadidiga
Yolanda Foster (vasakul) koos oma modellidest tütarde Bella ja Gigi Hadidiga Foto: Andrew Kelly / REUTERS/Scanpix

Yolanda Fosteri eksmees on Kanada päritolu tuntud muusikaprodutsent David Foster. Nad olid koos üheksa aastat, sellest abielus neli aastat.

David ja Yolanda Foster 2014
David ja Yolanda Foster 2014 Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles