Mart Sander mõtleb poliitikasse minna, Jaak Madison on valmis teda värbama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander avas Ammendes maalinäituse. Mart Sander mõtleb poliitikasse minna, Jaak Madison on valmis teda värbama
Mart Sander avas Ammendes maalinäituse. Mart Sander mõtleb poliitikasse minna, Jaak Madison on valmis teda värbama Foto: Mailiis Ollino

Peagi on tulemas riigikogu valimised ning mitmed erakonnad näevad kurja vaeva, et kokku panna tugev valimisnimekiri, et 101 liikme hulgas võimalikult palju kohti saada. Nüüd on seda varianti pakutud ka meelelahutajale Mart Sandrile.

Mart Sander palub Facebookis sõprade abi, kes annaksid talle nõu, mida ta peaks praeguses dilemmas tegema.

Ta küsis: «Kui võtaksin vastu ettepaneku kandideerida (parteituna), kas muutun poliitiliseks litsiks või, vastupidi, suudan laadalitsindusse mingit korda luua?»

Tema sõbrad kommenteerivad postituse all ja ütlevad, et kui raha on hea, siis võiks kandideerida, aga muidu üldiselt mitte.

Mart Sanderi dilemma tekib justkui tema antud intervjuust väljaandele «Pealinn», kust tuleb juttu ka poliitilisest litsindusest. Intervjuus räägib Mart rohkem oma uuest filmist, kuid puudutatakse ka poliitika teemat.

Ta ütleb: «Ma usun, et kõik poliitikud tahavad siiski Eestile head. Aga siin tulebki mängu see inimese igavene oskus oma tegusid õigustada, näha oma motiive alati kõige puhtamas valguses. Keegi ei lähe teadlikult kurjale teele, vähemalt ma loodan nii. Aga ometi on kokkuvõttes nii, et ühed peavad teisi riigihukutajateks ja teised esimesi rahvavaenlasteks. Järelikult tegelikku tõde poliitikas ei eksisteeri ja seetõttu ma ei tahagi poliitikaga tegemist teha.»

Loe pikemalt Mart Sandri mõtteid PEALINNAST.

Riigikogu liige Jaak Madison.
Riigikogu liige Jaak Madison. Foto: Erik Prozes

Mõned tunnid pärast Mart Sanderi esialgset postitust nägi seda ka EKRE ja riigikogu liige Jaak Madison, kes esimese hooga soovitas meelelahutajal mitte kandideerida, sest see jätab pleki külge.

Mart Sander siis selgitas, et kuna ta on töötu, siis otsib ta tegevust ning tahaks selle ajaga midagi kasulikku ära teha. Madison vastas, et mees peaks veel mõned aastad ootama, sest EKRE on selleks korraks nimekirjas esitanud.

Mart Sander: «Ei mäleta koputust uksele.»

Jaak Madison: «Tuleb».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles