Ta on tagasi: Selena Gomez on sotsiaalmeedia puhkuselt tagasi ja kirjutas fännidele südamliku sõnumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez 2018.
Selena Gomez 2018. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

USA lauljanna Selena Gomez (26) võttis sotsiaalmeediast pea neljakuulise pausi. Kuid paar päeva tagasi näitas ta end taas ja jagas fännidega Instagramis siirast sõnumit.

«Tükk aega on möödas selles, kui te viimati minust kuulsite, kuid ma tahtsin soovida teile head uut aastat ja tänada teid armastuse ja toetuse eest,» kirjutas Selena Gomez Instagrami postitatud piltide pealkirjaks.

«Eelmine aasta oli kindlasti eneseanalüüsi, katsumuste ja kasvamise aasta. See on alati üks nendest väljakutsetest, mis näitavad, kes sa oled ja millest sa oled võimeline üle saama. Uskuge mind, see pole lihtne, kuid ma olen uhke, selle inimese üle, kelleks ma saamas olen ja ootan juba eesootavat aastat.»

«Armastan teid kõiki,» lõpetas lauljanna oma postituse.

Gomez teatas eelmise aasta septembris, et ta teeb sotsiaalmeediast pausi, et astuda sammuke tagasi ja elada hetkes, mis talle antud on. Lisaks rääkis ta, et negatiivsed kommentaarid võivad haiget teha kõikide tunnetele, kirjutas Page Six.

Radarilt maas oleku ajal viibis naine kaks korda haiglas, et saada ravi oma vaimse tervise probleemidele. Detsembris oli ta ravilt väljas ning veetis aega sõpradega puhkusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles