Harry ja Meghani töötajad: nende hullude juures peame maksimaalselt viis aastat vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. jaanuaril Inglismaal Birkenheadis
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. jaanuaril Inglismaal Birkenheadis Foto: NIEBOER/PICTURE PRESS EUR/SIPA /Scanpix

Briti Sussexi hertsoginna Meghan ootab oma esimest last, kuid seda õnne on varjutanud asjaolu, et tema ja ta mehe, prints Harry juurest on lahkunud töölt mitu inimest, kes neile väga vajalikud olid.

Mirror.co.uk intervjueeris Harry ja Meghani juures töötavaid inimesi, kes soovisid jääda anonüümseks.

Nende sõnul käitub hertsoginna Meghan väga ülbelt ja hoolimatult ning arvatavalt on viis aastat maksimaalne aeg, mil nad tema juures töötavad.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. jaanuaril Inglismaal Birkenheadis
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. jaanuaril Inglismaal Birkenheadis Foto: Anwar Hussein/SIPA / Scanpix

«Harry on talutav, kuid Meghan on täiesti hull. Ta paneks meid vist tööle ööpäev läbi, kuid õnneks on seadused ja töölepingud, mis seda takistavad. Igatahes selle naise jures küll üle viie aasta vastu ei pea,» sõnas anonüümseks jääda soovinud isik, kes töötab Harry ja Meghani juures.

Seni on Harry ja Meghani juurest lahkunud neli töötajat, kuid kinnitamata andmetel on lahkuda soovijaid veel.

Fakt, et prints Harry ja ta naise juures töötavad inimesed ei pea nende juures vastu, jõudis meediasse kui lahkus Meghani naisihukaitsja, kelle nime ei ole julgeolekunõuete ja isikukaitse tõttu avalikustatud.

Sussexi hertsoginna Meghan külastas Fidži pealinna Suva turgu, kuid ta viidi sealt julgeolekuohu tõttu ära. Ees on tema naisihukaitsja
Sussexi hertsoginna Meghan külastas Fidži pealinna Suva turgu, kuid ta viidi sealt julgeolekuohu tõttu ära. Ees on tema naisihukaitsja Foto: Reuters/ScanPix

Briti väljaannete teatel Meghan kas ei oska või ei taha omaks võtta briti kuninglikus peres ja õukonnas kehtivaid reegleid. See on tema juures töötavatele inimestele tekitanud takistusi, pannud neid häbi pärast punastama ja naeruväärsetesse olukordadesse. 

Eriti vihane on Meghani peale üks naine, kes on briti õukonnas töötanud pikka aega.

«Kui inimesed asuvad tööle kuningliku pere juurde, siis nad tahavad teenida kuningannat ja riiki nii hästi kui suudavad. Kuid kui asju hakkab määrama mingisugune ameeriklannast eksnäitlejanna, kes on üsna õppimisvõimetu ja paindumatu, siis ei ole mitte mingit tahtmist enam õukonnas töötada,» lausus anonüümseks jääda soovinud naine.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan kolivad varsti Kensingtoni palee kõrvalhoonest Windsori lossi juurde kuuluvasse Frogmore House’i, mida praegu veel remonditakse.

Kensingtoni palee
Kensingtoni palee Foto: akg/Bildarchiv Monheim /Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles