Ela nagu kuningas! Instagrami suurim playboy Dan Bilzerian annab häärberi rendile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Instagrami kuningas» Dan Bilzerian
«Instagrami kuningas» Dan Bilzerian Foto: SCANPIX

Instagrami kuningaks kutsutud Ameerika elumees Dan Bilzerian pakub võimaluse luksuslikku elu nautida ning annab rendile häärberi, milles on pidanud rajusid pidusid ja magatanud tuhandeid naisi. 

38-aastane Armeenia juurtega rikkur, kes on pöörase eluviisi pärast tituleeritud Instagrami kuningaks, üürib välja oma luksusliku elamise, vahendab The Sun. Bilzerian, kes teenib leiba elukutselise pokkerimängijana ning magas mõne aja eest väidetavalt 17 naisega nädalas, küsib häärberi eest ühes kuus 30 000 naela ehk umbes 33 600 eurot.

Kahjuks tuleb tunnistada, et Bilzeriani Los Angelese koduga ei tule kaasa mehe luksuslik elustiil, ilusad naised, pealtnäha lõppematu rikkus ning vägevad peod – need tuleb üürnikul soovi korral ise välja teenida. Bilzerian elas häärberis kaks aastat, nüüdseks on ta leidnud aga veelgi luksuslikuma elamise, mille väärtus ulatub 62 miljoni naelani.

Vana elamine, mille rikkur nüüd üürile annab, ehitati 1962. aastal, on üle 450 ruutmeetri suur, selles on kolm magamistuba, neli vannituba ja miljonivaade Los Angelesele. Samuti on ruumi uhke autokollektsiooni jaoks. Alles on ka kurikuulus bassein, kuhu Bilzerian katuselt naisi loopis ja seetõttu kohtusse kaevati.

Vaata luksuslikust elamisest pilte SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles