Briti seltskonnatäht vannub, et ta hiiglaslik taguots on ehtne: ära aja naerma, mis pepuimplantaadid?! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauren Goodger.
Lauren Goodger. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Inglise telenägu, modell ja seltskonnastaar Lauren Goodger võttis end seksika fotosessiooni jaoks pesu väele ning fännid kahtlustavad, et naise priske taguots on trennisaali asemel voolitud hoopiski opilaual. Staar ise peab süüdistusi aga absurdseks.

32-aastane Lauren on kodumaal tuntud tõsielusarjast «The Only Way is Essex», samuti on ta kaasa löönud saate «Tähed jääl» briti versioonis. Nüüd võttis naine pesu väele ja demonstreeris seksikal fotosessioonil kurve, vahendab The Sun.

Tõsielustaar on varem tunnistanud, et on lasknud oma rindu suurendada, nina ja huuli kohendada ning täitesüste teha, aga pepu on tal enda sõnul täiesti loomulik. «Ära ole rumal! Pepuimplantaadid?» oli ta The Suni ajakirjaniku küsimuse peale üllatunud.

Lauren tunnistab, et on tegelikult hoopis meelitatud, kui keegi arvab, et ta taguots on liiga suur, et tõsi olla. «Ma isegi ei arva, et mu pepu näeb välja, nagu ma oleksin seda suurendada lasknud, aga kui ma jõutrenni teen, muutub see pringimaks,» rääkis Lauren.

Kuigi varem on teletäht eitanud, et lasi lõuajoont korrigeerida, tunnistab ta nüüd, et ta siiski tegi seda. «Ma lasin need täitesüstid pärast eemaldada, see on kusjuures väga lihtne protseduur,» rääkis Lauren ning selgitas, et võttis iluprotseduuri ette vaid seetõttu, et teised tegid sama.

«Mu sõber soovitas mul seda teha ja ma olin nõus, kuna arvasin, et see ei muuda palju. See oli rumal tegu, tulemus oli kohutav...» meenutas tõsielustaar.

Vaata, milline Lauren välja näeb:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Goodger (@laurenrosegoodger) on

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles