Midagi loto- ja muusikasõpradele: osta kontserdipilet ja võid näha esinemas Eesti Laulu võitjat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. veebruaril esinevad U3 kontsertklubis Eesti Laulu finalistid Sissi, Stefan ning xtra basic ja Emily J (pildil).
22. veebruaril esinevad U3 kontsertklubis Eesti Laulu finalistid Sissi, Stefan ning xtra basic ja Emily J (pildil). Foto: Promopilt

Me küll ei tea, kes tänavu Eurovisioonile sõidab, kuid on üsna suur tõenäosus, et võitja astub veebruari lõpus üles Tallinnas U3 kontsertklubis. Nimelt esinevad uues kontserdipaigas lausa kolm Eesti Laulu poolfinalisti.

22. veebruaril annavad Tallinnas Uuel tänaval U3 kontsertklubis suurejoonelise sõu Sissi Nylia Benita, Stefan Airapetjan ning xtra basic ja Emily J. Tõsi küll, statistiliselt on tõenäosus laval Eesti Laulu võitjat näha vaid 12,5 protsenti, kuid kuna nii Stefan kui xtra basic ja Emily J on võistluse favoriidid, on võimalus tegelikult hulga suurem.

U3 kontserdiklubi lavale astub superstaarisaatest tuntud Sissi Nylia Benita.
U3 kontserdiklubi lavale astub superstaarisaatest tuntud Sissi Nylia Benita. Foto: Promopilt
Stefan Airapetjan jahib jälle Eesti Laulu võitu.
Stefan Airapetjan jahib jälle Eesti Laulu võitu. Foto: Marko Saarm

«Mul on äärmiselt hea meel, et kõik kolm osalejat - Sissi, Stefan ning xtra basic & Emily J võtsid vastu minu pakkumise teha üks suur ühiskontsert küllaltki värskes kontserdipaigas U3 kontsertklubis. Kindlasti saab suur rõhk olema produktsioonil ning usun, et tuleb väga meeldjääv õhtu,» rääkis kontserdi korraldaja ja klubi tegevjuht Richard Mägar.

Rohkem infot ürituse kohta leiab siit. Piletihinnad algavad kõigest 8 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles