Segased tunded: Sam Smith on hirmul silmaoperatsiooni pärast, kuid ootab elevusega silmaklappi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Smith
Sam Smith Foto: SCANPIX

Briti laulja Sam Smith (26) teatas täna oma 11,1 miljonile Instagrami jälgijale, et peab mõne aja kandma silmaklappi, sest ees ootab teda silmaoperatsioon, kirjutab Daily Mail.

Mees kasutas pealkirjas oskuslikku sõnamängu ning kirjutas, et tal on odraiva ning viitas ühtlasi ka oma laulule «Stay with me».

«Ma tean, et teil on mu odraivast kõri auguni, aga mind ei huvita. Ma arvan, et see on ilus,» kirjutas mees pildil, mille lisas Instagrami story'sse.

Hiljem tunnistas laulja, et on ärevil noa alla mineku pärast.

«Mind opereeritakse 20 minuti pärast. Ma kardan ja olen samal ajal elevil, sest saan kanda piraadi silmaklappi,» kirjutas ta teisel pildil.

Smith tegi Instagramis veel iseenda üle nalja, et on draamakuninganna, sest tegemist on vaid 15 minutilise operatsiooniga ning postitas ka Quasimodo pildi story'sse, kellega ta ennast võrdles.

Oma operatsioonijada lõpetas ta positiivsel noodil, nimetades end «vallaliseks, seksikaks ja iseteadlikuks» ja näites veelkord oma paistes ja punast odraiva.

Vaata mehe Instagrami story pilte SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stye with me

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on Sam Smith on toime tulnud ka tunduvalt suuremate tervisehädadega, näiteks vaimse tervise ning ärevusega.

Sam Smith on ka suuremate terviseprobleemidega toime tulema, näiteks vaimse tervise ja ärevusega.

Mees aga teeb samme tervema ning tervislikuma elu poole ning on silmnähtavalt kaotanud lisakilosid järgides uut dieeti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles