Eesti Muusikaauhinnad 2019 esinejate nimekiri sai võimsat lisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebändi võitja Duo Ruut.
Noortebändi võitja Duo Ruut. Foto: Promopilt

Juba vähem kui 10 päeva pärast toimub Saku Suurhallis Eesti muusikamaailma suursündmus, kus tunnustatakse möödunud aasta parimaid artiste ja nende loomingut.

Galasündmuse muudavad kahtlemata eriliseks esinejad - võimsasse nimekirja lisandusid metalmuusika duo Talbot, southern rocki viljelev kollektiiv Revals ning pärimusmuusika tandem Duo Ruut. On tähelepanuväärne, et nii Talbot kui ka Revals on tänavustele auhindadele nomineeritud.

Raskemuusika-duo Talbot 2018.
Raskemuusika-duo Talbot 2018. Foto: Promopilt

Oma albumiga «Magnetism» on Talbot nomineeritud Aasta Metalalbumi kategoorias, kusjuures aastast 2014 on kollektiivil antud kategooria võit juba olemas. Juba peatselt selgub, kas sellel aastal on tulemas auhinnalisa.

Revalsil aga varasemat võitu ette näidata pole. Selle-eest on kollektiiv tänavu pälvinud lausa kolm nominatsiooni asudes püüdma Aasta Rockalbumi, Aasta Ansambli ja Aasta Albumi kategooriate võite.

 Southern rocki viljelev kollektiiv Revals.
 Southern rocki viljelev kollektiiv Revals. Foto: Promopilt

Juba teist aastat järjest jätkub Eesti Muusikaauhinnad ja Noortebändi konkursi koostöö, mille tulemusena jõuab ka tänavu muusikaauhindade lavale võistluse võitja. 2018. aasta võitjaks on Duo Ruut, kuhu kuuluvad Katariina Kivi ja Ann-Lisett Rebane.

Noortebändi võitja Duo Ruut.
Noortebändi võitja Duo Ruut. Foto: Promopilt

Lisaks eelnimetatutele astuvad Eesti Muusikaauhinnad galal üles Ott Lepland, Rein Rannap, ÖED, Bert Prikenfeld ehk Bert on Beats, Maian, Lenna, Ewert and the Two Dragons ning Uudo Sepp.

Eesti Muusikaahinnad 2019 toimuvad 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Tunnustusi jagatakse kokku 17. kategoorias.

Nominentidega tutvu SIIN.

Kui ka sinu lemmik on esinejate või nomineeritute nimekirjas ja jõle kangesti tahaks minna, siis piletid saad Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles