«Hensugusta SHOW» avaosa naelutas vaatajad telerite ette! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval jõudis Kanal 2 ekraanile uus  lõbus saatesari «Hensugusta SHOW», mida juhib tuntud juutuber Hensugusta ehk Henri Karpov. Särtsakas ja heatujuline klipisaade kogus telerite ette 74 000 vaatajat.

Laupäeva õhtul oli Eesti televaatajate tähelepanu suunatud Kanal 2 ekraanile. Kell 19.35 startinud uut huumorisaadet «Hensugusta SHOW»  vaatas sama eetripäeva jooksul vähemalt 5 minutit järjest 82 000 üle 4 aastast televaatajat.

«Hensugusta SHOW» on Kanal 2 uus huumorisaade, mis toob vaatajate ette internetis levivad naljakad ja üllatavad videoklipid, millele saatejuht Hensugusta annab endale omasel humoorikal moel vürtsi juurde.

Ka pühapäeval kuulus televaatajate tähelepanu Kanal 2le. Uus romantiline reisiseiklus «Paljas Porgand Itaalias» kogus eetripäeva jooksul 102 000 vaatajat, kes pühendusid saatele üle 5 minuti ja edestas vaadatavuselt ülekaalukalt teistes telekanalites samal ajal eetris olnud saateid.

Huumorisaate «Hensugusta SHOW» teine osa on Kanal 2 ekraanil juba laupäeval kell 19:35.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles