Noor läti laulja kadus Egiptuses Hurghadas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptuse Punase mere Hurghada kuurort
Egiptuse Punase mere Hurghada kuurort Foto: STR / AFP/Scanpix

Noor lätlannast lauljanna Māra Katarska on elanud juba mõnda aega Egiptuses Hurghadas, ta kadus möödunud nädalal, kuid sotsiaalmeedia kasutajate abil leiti ta üles. Naise pere ja sõprade teatel kadus ta taas 14. jaanuaril.

Tvnet.lv kontakteerus lauljanna ema Aia Katarskaga, kelle arvates on ta tütar araabia päritolu mehe käes, kes teda peksab ja teda vangistuses hoiab.

Ema on veendunud, et ta tütre elu on ohus ja selle tõttu tahab ta võimalikult kiiresti Egiptusse sõita.

«Māra oli meiega iga päev kontaktis, kuid siis ta kadus. Meil ei ole õnnestunud teda kätte saada. Võimalik, et ta uimastati mingi psühhotroopse ainega,» teatas ema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

Aia Katarska andmetel ei ole Māra selle kahtlusaluse mehe ainus ohver. Tema andmetel oli kaheksa kuud tagasi selle mehe vangistuses ka üks valgevenelanna.

«Tundub, et minu tütre ja valgevenelannaga juhtus sama asi. Neid uimastati ja peksti. Politsei on selliste juhtumite puhul jõuetu,» lisas ema.

Aia Katarska sõnul on araabia mehed mesikeelsed ja suudavad ükskõik millise naise ära võrgutada. Ka tema tütar langes sellesse lõksu.

Ema teatel suhtles ta oma tütrega viimati 14. jaanuari õhtul ja talle tundus siis, et midagi on valesti.

«Minu tavaliselt rõõmsameelne tütar oli tujust ära ja emotsionaalselt ebastabiilne. Ta häälest oli kuulda hirmu  ja süüdiolekut,» teatas ema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collect good moments ☀️

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

Ema teatel on nüüdseks nii ta tütre kui araablase telefon välja lülitatud ning ta ei ole nendega kontakti saanud. Ta oletab, et mees võis Māralt telefoni võtta, et ta ei saaks koju helistada.

Māra sõbrad palusid sotsiaalmeedias inimestel annetada Aia Katarskale raha, et ta saaks Egiptusse lennata ja oma tütre üles otsida.

Māra sõbranna Laura Raila-Lakstīgala palus samuti sotsiaalmeedias lauljanna leidmiseks abi.

Raila-Lakstīgala arvates on Māra ühe egiptlase käes, kellega ta varem suhtles, kuid kuna mees osutus ahistajaks, siis lõpetas suhtlemise.

«Kas sellega ei peaks tegelema Läti saatkond ja politsei? Politsei tegi ta asukoha esimesel kadumiskorral kindlaks, kuid ei suutnud teda haiglasse viia, kuigi teda oli pekstud. Māra kadus taas 14. jaanuaril öösel. Arvan, et ta elu on ohus, iga tund loeb,» kirjutas sõbranna sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles