Bussijuht sõidutas naise öisel ajal ta kodumaja ette (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussireisijad. Pilt on illustreeriv
Bussireisijad. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Möödunud nädalavahetusel, 12. ja 13. jaanuari vahelisel ööl reisis 21-aastane Ebba Kvarnström Göteborgist koju, Göteborgi läänis asuvasse Torslandasse.

Naisel oli pikk tee bussipeatusest koju ja ta palus bussijuhti, kas mees saaks ta sõidutada koduni, kuna tal oli hirm öisel ajal üksinda liikuda, teatab expressen.se. 

Bussijuht otsutas naist aidata ja viis ta otse kodumaja ette.

Kvarnström tänas bussijuhti sotsiaalmeedias.

«Minu suurimad tänud Röd Express bussijuhile, kes sai minu olukorrast aru ja aitas mind,» kirjutas naine.

Bussijuht. Pilt on illustreeriv
Bussijuht. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Ebba Kvarnströmi sõnul elab ta Torslanda äärelinnas ja see buss, millega ta tavaliselt koju sõidab, oli selleks ajaks sõitmise lõpetanud. Ta pidi minema hilisema bussiga, jõudes koju umbes kella 2.00 paiku öösel. 

Kui Kvarnström nägi, et on bussis viimane reisija, läks ta bussijuhi juurde ja küsis, kas juht saaks ta kodule lähemale viia, et ta ei peaks metsa vahel pimedas pikka maad jalgsi minema.

«Juht vastas mulle, et ei ole probleemi. Ta oli nõus mind aitama,» sõnas noor naine hiljem meediale.

Rootslanna sotsiaalmeedia tänukiri on saanud palju vastukaja. Samas ei ole naine saanud veel teada, kes oli teda aidanud bussijuht.

«Tal oli nimesilt rinnas, kuid oli öine aeg ja mulle ei jäänud ta nimi meelde. Me vestlesime ja ma mäletan ta jutust, et tal on kaks tütart. Ta sõnas, et ta mõistab mida tunnevad vanemad, kelle tütred liiguvad öisel ajal,» sõnas rootslanna.

Kvarnströmi sõnul ei olnud ta varem nii mõistva bussijuhiga kokku puutunud ja selle tõttu tahab ta teda mitmekordselt tänada.

Röd Express bussiliinide omanikfirma Västtrafik teatas, et nad üritavad teha kindlaks bussijuhi, kes noore naise ta kodumaja ette viis ja edastavad talle ka naise tänusõnad.

«On tõesti suurepärane, et meie bussijuhi head tööd ja abivalmidust on tähele pandud,» sõnas Västtrafiku pressiesindaja Mette Ramquist.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles