Näitleja Chris Pratt kihlus Arnold Schwarzeneggeri tütrega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Schwarzenegger
Katherine Schwarzenegger Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

USA näitleja Chris Pratt kihlus Katherine Schwarzeneggeriga, kes on endise Austria päritolu kulturistist näitleja ja California ekskuberneri Arnold Schwarzeneggeri ning ta endise naise Maria Shriveri tütar.

«Guardians of the Galaxy» staar Pratt teatas kihlumisest täna, 14. jaanuaril Instagramis.

Chris Pratt MTV filmi- ja teleauhindade galal juunis 2018 Californias Santa Monicas
Chris Pratt MTV filmi- ja teleauhindade galal juunis 2018 Californias Santa Monicas Foto: Jordan Strauss / AP/Scanpix

«Mu kallis Katherine, mul on nii hea meel, et sa «jah» ütlesid! Ma tahan sinuga abielluda ja olen uhke, et saad minu naiseks. Siit me tuleme!» kirjutas Pratt.

39-aastane Pratt ja 29-aastane Schwarzenegger hoidsid pikka aega oma suhet salajas. Alles 2018. aasta detsembris ilmusid nad esmakordselt koos sotsiaalmeediasse.

13. detsembril 29. sünnipäeva tähistanud Katherine Schwarzenegger on kirjanik. Pratt teatas naise sünnipäeval sotsiaalmeedias, et ta on õnnelik, kuna saab olla koos kirjanikuga.

Katherine Schwarzenegger Diane von Furstenbergi 1016. aasta kevadkollektsiooni esitlusel 2015. aasta sügisel New Yorgis
Katherine Schwarzenegger Diane von Furstenbergi 1016. aasta kevadkollektsiooni esitlusel 2015. aasta sügisel New Yorgis Foto: Aurora Rose / AP/Scanpix

«Sinu naeratus täidab ruumi valgusega. Ma hindan väga seda aega, mil saame koos olla,» kirjutas mees.

Pratt oli 2009 – 2018 abielus näitlejanna Anna Farisega, neil on poeg.

Arnold Schwarzeneggeril ja ta eksnaisel Maria Shriveril on neli last, kellest Katherine on vanim. 

Arnold Schwarzenegger ja ta naine Maria Shriver (keskel) 2006 oma nelja lapsega: Christopher (vasakul), Patrick (vasakult teine), Katherine ja Christina (paremal)
Arnold Schwarzenegger ja ta naine Maria Shriver (keskel) 2006 oma nelja lapsega: Christopher (vasakul), Patrick (vasakult teine), Katherine ja Christina (paremal) Foto: STR / REUTERS/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles