Donald Trump andis lahutavale esirikkurile Jeff Bezosele hüüdnime (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump 11. jaanuaril 2019 Valges Majas julgeoleku ümarlaual
Donald Trump 11. jaanuaril 2019 Valges Majas julgeoleku ümarlaual Foto: Chris Kleponis - Pool via CNP /MediaPunch / RS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump kommenteeris maailma esirikkuri Jeff Bezose lahkuminekut oma naisest MacKenzie Bezosest ja ta suhet uue naise, saatejuhist helikopteripiloodi Lauren Sanchesega.

Trump kiitis kõmuväljaannet National Enquirer selle eest, et ta jõudis Jeff Bezose salaafääri jälile ja avalikustas selle, teatab thesun.co.uk.

Trumpi andis esirikkurile hüüdnimeks Jeff Bozo ehk Jeff Totakas.

Jeff Bezos 2018. aasta veebruaris
Jeff Bezos 2018. aasta veebruaris Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

«Nii kahju, et Jeff Totakaga niimoodi läks,» oli Trump irooniline.

Trump mainis ka Bezosele kuuluvat väljaannet Washington Post, ristides selle Amazon Washington Postiks.

«Jeff Bezos ei osanud arvestada sellega, et mõni teine väljaanne ta rajalt maha võtab. National Enquireri edastatav info on õigem kui tema Amazon Washington Posti oma,» kirjutas USA president tviidis.

Trump ei jätnud mainimata ka seda, et Jeff Bezos võib lahutusega poolest oma varast ilma jääda ja ta eksnaine MacKenzie Bezos saab maailma rikkaimaks naiseks. Jeff Bezose vara suurus on umbes 150 miljardit dollarit. 

Jeff ja MacKenzie Bezos 2017. aasta veebruaris
Jeff ja MacKenzie Bezos 2017. aasta veebruaris Foto: Jerod Harris / AFP/Scanpix

Jeff ja MacKenzie Bezos teatasid oma lahkuminekust 9. jaanuaril Twitteris ühises sõnumis. Nad lisasid, et nad katsetasid lahus olemist, enne kui langetasid lõpliku lahkuminemise otsuse. Nad on edaspidi sõbrad ja kasvatavad oma nelja last koos.

Üsna pea pärast Bezoste lahkuminekuteadet ilmnes, et esirikkuri uus kallim on USA tuntud telesaatejuht ja helikopteripiloot Lauren Sanches.

Sanches läks aasta tagasi lahku oma mehest, Hollywoodi talendikütist ja näitlejate esindajast Patrick Whitesellist. Neil on kaks last. 

Maailma rikkaim inimene, 54-aastane Jeff Bezos ja ta naine, 48-aastane MacKenzie Bezos olid abielus 25 aastat. 

National Enquireri teatel saadavad Jeff Bezos ja ta uus kallim omavahel sõnumeid ja selfisid, millest suur osa ei sobi oma pornosisu tõttu avaldamiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles