Maailma esirikkuri Jeff Bezose uus kallim suudab inimesi panna tegema ükskõik mida

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeff Bezos
Jeff Bezos Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Maailma kõige jõukama inimese, maailma suurima internetikaubamaja Amazon asutajana tuntud Jeff Bezose uus pruut Lauren Sanchez armastab lõbutseda nii, et ka teised tahavad sellest osa saada, vahendab väljaanne People. 

«Laurenil on ülevoolav iseloom ja talle meeldib lõbutseda ning väljas käia,» rääkis allikas väljaandele. «Ta on väga sotsiaalne - see on alati nii olnud ning jääb ka nii. Ta on sellist tüüpi inimene, kes ka 49-aastaselt ajab sõbrad kokku, võtab helikopteri ja põrutab nädalavahetuseks Coachellale.»

Lauren Sanchez, Jeff Bezose uus kallim.
Lauren Sanchez, Jeff Bezose uus kallim. Foto: Javier Rojas/Pi / ZUMAPRESS.com

«Ta tundub Bezose täielik vastand, aga võib-olla just seetõttu ongi mees temasse nii kiindunud,» lisas lähikondlane. «Tal on haruldane võime panna inimesi tegema ükskõik mida - ta on väga veenev - nii tahtlikult kui tahtmatult.»

Uudis, et Sanchez ja Bezos on paar, sai avalikuks veidi pärast seda, mil Jeff ja ta naine MacKenzie Bezos oma lahutuse teatavaks tegid. Nad olid abielus 25 aastat ning neil on neli ühist last.

People vahendab, et Sanchezil on samuti abielulahutus käsil. Lauren lahutab talendiagent Patrick Whitesellist, kellega oli abielus 13 aastat. Neil on kaks ühist last.

Kinnitamata andmetel on 54-aastase Bezose ja 49-aastase Sanchezi suhe kestnud vähemalt kaheksa kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles