Video: nüüd lahkus hertsoginna Meghani ihukaitsja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan 10. jaanuaril 2019 Londonis Smart Works heategevusorganisatsiooni tööga tutvumas
Sussexi hertsoginna Meghan 10. jaanuaril 2019 Londonis Smart Works heategevusorganisatsiooni tööga tutvumas Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS/Scanpix

Briti meedia teatel on hertsoginna Meghani juurest viimase kahe kuuga lahkunud juba kolmas töötaja, kelleks oli ihukaitsja.

Londoni politseis töötanud naine jõudis Meghani turvalisuse eest kanda hoolt pool aastat. Lisaks Meghani teenistusest lahkumisele lahkus ta ka Londoni politseist.

Sussexi hertsoginna Meghan külastas Fidži pealinna Suva turgu, kuid ta viidi sealt julgeolekuohu tõttu ära. Pildil on Meghan koos oma naisihukaitsjaga
Sussexi hertsoginna Meghan külastas Fidži pealinna Suva turgu, kuid ta viidi sealt julgeolekuohu tõttu ära. Pildil on Meghan koos oma naisihukaitsjaga Foto: Reuters/ScanPix

Julgeoleku kaalutlustel ei ole selle naise nime avalikustatud. Küll aga jäi ta fotodele, kui Meghan ja Harry olid 2018. aasta oktoobris Fidžil. Meghan külastas Fidži pealinna Suva turgu, kuid seal tekkis rahvamassi tõttu ohuolukord ja naisihukaitsja koos oma abilistega viis Meghani üsna kiiresti sealt minema.

Enne naisihukaitsja lahkumist jäi pensionile prints Harry turvaülem Bill Renshaw.

Oma esimest last ootava Sussexi hertsoginna Meghani ja ta mehe, prints Harry juures ei taha töötajad kuidagi püsida. Kuningakoja allikate teatel on Meghani nõudmised sellised, mis sõna otseses mõttes hulluks ajavad ning oma vaimse tervise hoidmiseks inimesed lihtsalt lahkuvad töölt.

Sussexi hertsoginna Meghan jaanuaris 2019
Sussexi hertsoginna Meghan jaanuaris 2019 Foto: Clodagh Kilcoyne / PA Wire/PA Images/Scanpix

2018. aasta novembris ilmnes, et Meghani ja Harry sekretär Samantha Cohen lahkus kuningakojast, kus ta töötas 17 aastat. Ta oli varem kuninganna Elizabeth II sekretär ja sai 2017 ülesandeks koolitada Meghan Markle’it hertsoginna rolliks.

Enne Cohenit lahkus õukonnast prints Harry erasekretär Edward Lane Fox, kes oli seal töötanud viis aastat.

Meghani erasekretär Melissa Touabti jõudis töötada hertsoginna alluvuses pool aastat. Siis sai ta mõõt täis ja ta esitas lahkumisavalduse. 

Touabti oli prints Harry ja Meghan Markle’i pulma üks peakorraldajatest.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 19. mail 2018, mil nad abiellusid
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 19. mail 2018, mil nad abiellusid Foto: Paul Ellis / AP/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan on olnud Briti kuningliku pere liige kaheksa kuud ja selle aja jooksul on ta juurest lahkunud kokku neli töötajat.

Prints Harry ja ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle kihlusid 2017. aasta novembris ja abiellusid 19. mail 2018.

Harry ja Meghan kolivad varsti Kensingtoni palee kõrvalhoonest, kus nad seni elanud on, Windsori lossi maadel asuvasse Frogmore House'i, kus neil on vaja varasemast rohkem ihukaitsjaid ja teisi töötajaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles