Drew Barrymore hoiab eemale heroiinist ja ilukirurgiast, sest muidu oleks ta üsna pea surnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore 2018.
Drew Barrymore 2018. Foto: Steve Buckley / Steve Buckley/BuzzFoto.com

USA näitlejanna Drew Barrymore (43) rääkis ajakirjale Glamour oma eriti sõltuvusttekitavast iseloomust ning miks ta hoiab nimelt eemale kahest kindlast asjast.

«Ma pole kunagi heroiini proovinud,» rääkis Drew Barrymore ajakirjale antud intervjuus. «Ma ei taha ka ilukirurgilisi protseduure teha, sest mul on tunne, et see on väga libe tee.»

«Mul on tunne, et kui ma neid prooviksin, siis oleksin üsna pea surnud,» lisas näitlejanna.

Hiljuti soovitas dermatoloog Barrymorel proovida veidi oma nägu kohendada, kuid naine keeldus, kirjutab Huffington Post.

«Ma elan selliste standardite järgi, et ma ei näpi oma nägu ning ei aja taga ebaloomulikku ilu,» rääkis Barrymore ning tunnistas, et tal on silmade alused tumedad.

«Ma olin hiljuti oma dermatoloogi juures, kes ütles, et ta võib mulle süstida Juvedermi, mis tõstab silmade alust nahka ja jätab värskema mulje,» meenutas näitlejanna.

«Ma vastasin talle, et ma hakkan parem kodus silmaaluseid toonitama ning tänasin teda näpunäite eest.» 

Barrymore on olnud avameelne oma võitlusest mõnuainetega ning plastilise kirurgia vältimisest.

«Ma ei tea, kes ma olen 20 aasta pärast. Ma ei lähe seda rada pidi. Tahan näha, mis juhtub loomulikult. Ma ei taha jääda kinni surnud ringi, et pidevalt end parandada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles