Kas märkasid? Tallinnas Queeniga esinenud Adam Lambert mängis salaja «Bohemian Rhapsodys»

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert «Bohemian Rhapsody» esilinastusel New Yorgis
Adam Lambert «Bohemian Rhapsody» esilinastusel New Yorgis Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures / JP/MPI/Capital Pictures

2016. aasta juunis Tallinnas koos Queeniga kontserdi andnud laulja Adam Lambert tegi salaja rolli Freddie Mercury eluloofilmis «Bohemian Rhapsody».

Kuigi Lambert andis juba ammu mõista, et tal filmiga kuskilt otsast pistmist on, siis kogu muu uudisvoo taustal unustati mees meedia poolt ära. Mis siis muud, kui tuleb end ise promoda!

Artist paljastas oma ülesastumises tänaseks ajaloo edukaimaks muusikaliseks eluloofilmiks tõusnud linateoses oma Twitteris, postitades foto ühest kõrvaltegelasest, kes artistiga esmapilgul grimmi tõttu kuidagi ei sarnane. «Kes see on?» küsib muusik kavalalt ning teatab, et filmi saab peagi ka netis vaadata. 
 

Tegelane, keda juba mitu head aastat Queeniga tuuritav Lambert kehastas, oli üks anonüümne rekkajuht, kellega Rami Maleki kehastatud Mercury USA tuuril olles juhusuhtes oli.

Lamberti salarollist on juttu ka allolevas videos (alates 3:46), mis juhib tähelepanu paarile põnevale detailile, mis esmapilgul võisid kahe silma vahele jääda:


2018. aasta suurim hittfilm «Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku.

Pole veel vaatama jõudunud? 

Vaata «Bohemian Rhapsody» seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles