Nutiajastu kuritegu: kade poiss-sõber pussitas noormeest, kes oli ta tüdrukule Facebookis sõbrakutse saatnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdruk Facebookis. Pilt on illustreeriv.
Tüdruk Facebookis. Pilt on illustreeriv. Foto: AP/Scanpix

Inglismaal saadeti trellide taha 26-aastane noormees, kes pussitas ohvrit, kuna too oli ta tüdruksõbra Facebookis sõbraks lisanud.

Möödunud aasta oktoobris sõitis Inglismaalt Leedsist pärit noormees nimega Ross Hunter autoga, kui märkas bussipeatuses seismas Aaron Hoganit. Hogan oli Hunteri tüdruksõbrale Facebookis sõbrakutse saatnud ning see ajas mehe nõnda marru, et ta hüppas autost välja ja lubas bussi oodanud noormehe ära tappa, vahendab Mirror.

Lõunaajal toimunud kokkupuute käigus ajas Hunter oma ohvrit kööginoaga taga ning kui Hogan üritas üle inimesekõrguse tara ronida, pussitas Hunter teda rinda. Pussitaja põgenes autoga sündmuskohalt, ohvrile tuli appi kohalik elanik, kes tõenäoliselt ka päästis noormehe elu.

Hogan kirjeldas, et kaotas rünnakus pool maksa ja sai haavast infektsiooni, mida tuli ravida vereülekandega. Nüüd on ohvri rinnal 30-sentimeetrine arm ja temast on enda sõnul saanud närvipundar. Hogan ütles kohtus, et Hunter sai asjadest valesti aru ning ta saatis sõbrakutse vaid selleks, et tüdrukuga vestelda.

Prokuröri sõnul oli Hunter juba mitu päeva enne rünnakut Hoganit ähvardustega pommitanud. Hunteri advokaat aga ütles, et olukord väljus lihtsalt kontrolli alt ning ka pussitaja ise oli juhtunust šokeeritud. Väidetavalt kahetseb ta siiralt, et kuriteo toime pani.

Täna toimunud kohtuistungil ütles kohtunik, et saadab Hunteri seitsmeks aastaks trellide taha, kuna väiksem karistus oleks solvang nii ohvrile kui ka ühiskonnale. Kohtunik märkis, et mõlemad osapooled peaksid olema väga õnnelikud, et Hogan vigastustest eluga pääses, ning hoiatas, et järgmise rikkumise korral ootab Hunterit juba eluaegne vangistus.

Ross Hunter saadeti seitsmeks aastaks trellide taha, kuna pussitas meest, kes oli ta tüdruksõbra Facebookis sõbraks lisanud.
Ross Hunter saadeti seitsmeks aastaks trellide taha, kuna pussitas meest, kes oli ta tüdruksõbra Facebookis sõbraks lisanud. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles