Pluss-suuruses Meghan Markle'iks ristitud modell: mulle öeldi juba aastaid tagasi, et näen välja nagu see tüdruk «Pintsaklipslaste» sarjast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Sussexi hertsoginna Meghan Markle, keda peetakse pluss-suuruses modelli Erica Laureni teisikuks.
Pildil on Sussexi hertsoginna Meghan Markle, keda peetakse pluss-suuruses modelli Erica Laureni teisikuks. Foto: Reuters/ScanPix

Ühendriikide modell Erica Lauren sai kuninglike pulmade ajal ootamatu tähelepanu osaliseks, kui avastati, et ta näeb briti prints Harry kaasaga äravahetamiseni sarnane välja. Internetis Sussexi hertsoginna pluss-suuruses teisikuks ristitud naist võrreldi Meghaniga aga juba aastaid varem.

«See on naljakas, kuna juba siis, kui modellitööga alustasin, öeldi mulle aeg-ajalt, et näen välja nagu see tüdruk «Pintsaklipslaste» telesarjast. Ma polnud kunagi seda seriaali vaadanud, nii et pidin teda guugeldama,» rääkis Erica Insiderile.

Nüüdseks näitlejatöö seljataha jätnud Meghan kehastas aastatel 2011–2018 Ameerika telesarjas «Pintsaklipslased» («Suits») juristi Rachel Zane'i.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica Lauren (@theericalauren) on

Nüüd ei võrrelda Ericat enam telenäitlejaga, vaid hoopis Sussexi hertsoginnaga. «Aga ma ei kaeba, minu arvates on Meghan imekaunis naine, nii et ma olen võrdlustest vaid meelitatud,» ütles modell.

Erica ei eita, et nende vahel on sarnasusi. «Ma olen samuti pooleldi tumeda- ja pooleldi valgenahaline. Ma nägin uudistes fotot, millel Meghan oli noor, ja ta nägi välja täpselt selline nagu mina lapsepõlves,» rääkis modell, kellele on sarnane väljanägemine toonud nii tööpakkumisi kui uusi fänne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica Lauren (@theericalauren) on

Erica tegi modellinduses aga nime juba siis, kui Meghanit laialdaselt ei tuntud. «Mäletan, kui 2015. aastal märkasin, et pluss-suuruses modellid said popiks. Nad olid julged ja nägid uutes pluss-suuruses naistele mõeldud riietes superägedad välja,» meenutas Erica, miks otsustas ka tema modellitöös kätt proovida.

«Ma olen väga õnnelik, et on nii palju inimesi, kes mind jälgida soovivad ja tahavad mind mu teekonnal toetada. Ma olen nii palju komplimente saanud ning kuulda, et keegi on minu tegudest inspireeritud ja julgeb ise ka edaspidi rohkem riske võtta, on tõesti imeline,» ütles Erica. Instagramis on naisel üle 200 000 jälgija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles