Vaata kõhedat treilerit: Tallinnas elav näitleja Kirill Käro mängib venelaste esimeses Netflixi ulmesarjas

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Лучше, чем люди»
«Лучше, чем люди» Foto: kaader treilerist

Eesti filmides «Punane elavhõbe», «Rotilõks», «Vehkleja» ning «Rohelised kassid» mänginud ning Tallinnas sündinud ja elav 43-aastane vene filmi- ja teatrinäitleja Kirill Käro pääseb idanaabrite uue teleseriaaliga «Parem kui inimesed» (Лучше, чем люди) Netflixi avarustesse.

Tegu on esimese Venemaal toodetud Netflixi originaalseriaaliga, kirjutab The Hollywood Reporter. 16-osaline inimeste tavaelus harilikuks muutunud inimrobotitest rääkiv ulmeseriaal saab olema globaalselt kättesaadav kõikidele teenuse kasutajatele väljaspool Venemaad (kus said õigused riigitelevisioon ning netipõhine voogedastusteenus Start) ja Hiinat. Sari tõlgitakse 25 keelde.

Näitleja Kirill Käro
Näitleja Kirill Käro Foto: TAIRO LUTTER / PM/SCANPIX BALTICS

Ulmekas läks Vene meedia spekulatsioonide kohaselt voogedastusgigandile maksma kuni miljoni USA dollarit, tehes sellest seni riigi kalleima teleekspordi. Nii sarja tootjafirmat Yellow, Black and White kui ka Starti vedav teleprodutsent Eduard Ilojan leiab, et vanasti oli välisturule suunatud ekraanitoodang Venemaa produtsentidele pigem vaid staatuse märgiks, ent muutub üha enam mõttekaks äriliseks perspektiiviks. 

Kirill Käro, kes Venemaal nii tele- kui ka kinoekraanil väga tuntud, kehastab 2029. aastal toimuva tegevustikuga seriaalis pereisast patoloogi, kelle pere- ja tundeelu pöörab pea pea peale nende majapidamise naisrobot.

Venemaal sai aasta lõpuga ära näidatud sarja esimene, 8-osaline hooaeg, teise hooaja esimene osa läks eetrisse eile, 11. jaanuaril. Seda siiski mitte üle-riigilises tele-eetris, vaid veebiteenustes.

Vaata sarja treilerit:

«Parem kui inimesed»
«Parem kui inimesed» Foto: Wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles