Hea mõte või mitte? Pühadekomöödia «Prints Zamundast» saab 30 aastat hiljem järje (2)

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Murphy ja Arsenio Hall filmis «Prints Zamundast» (1988)
Eddie Murphy ja Arsenio Hall filmis «Prints Zamundast» (1988) Foto: Paramount / Scanpix

Samal ajal kui juba mõnda käivad hägused kuuldused «Beverly Hillsi võmm 4» tulekust, milles Eddie Murphy taaselustaks 1994. aastasse jäänud legendaarse filmisaaga politseiniku Axel Foley, sai ootamatu kinnituse hoopis Eestis armastatud pühadefilmi «Prints Zamundast» järg.

Paramount Picturesi 1988. aasta filmis kehastas MurphyNew Yorgi Queeni linnaosas lihtinimese elu mekkivat Aafrika Zamunda kuningriigi printsi Akeemi, kes ühtlasi otsis endale väärilist pruuti. The Deadline teatab, et järjes otsib Akeem Ameerikas oma poega, kellest peaks saama Zamunda troonipärija. Väidetavalt on filmi järge planeeritud juba mitu aastat.

Järje lavastajaks on kinnitatud režissöör Craig Brewer ning armastatud rollides peaks üles astuma mitmed esimese filmi näitlejad, teiste seas Arsenio Hall, kes mängis Akeemi teenrit Semmit. Kõige olulisem element on kogu filmi puhul mõistagi sedapuhku ka produtsendi rollis olev Murphy ise, kes filmis lisaks peategelasele veel kolme karakterit kehastas. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles