Korgi vein lahti, vend Armeeniast! Kas kuulsid, kui palju inimesi käis «Lõbusat perekonda» vaatamas?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste ja Andrus Vaarik komöödias «Lõbus perekond»
Merle Palmiste ja Andrus Vaarik komöödias «Lõbus perekond» Foto: Apollo Film Productions

28. detsembril Eesti kinoekraanidele jõudnud Eesti-Armeenia komöödiat «Lõbus perekond» on käinud vaatamas juba üle 20 000 õnneliku vaataja, rõõmustavad filmitegijad. Film on juba ekraanidel ka Armeenias. 

«Detsembri lõpul Eesti ekraanidele jõudnud rahvusvaheline koostööprojekt «Lõbus perekond» kogus üle 20 000 õnneliku piletiostja, möödudes sellega juba lausa kahe kodumaise meelelahutusmaailma raskekaallase uusimatest filmidest, milleks on Toomas Kirsi «Õigus õnnele» ja Henrik Normanni «Elu hammasratastel»,» teatab Apollo Film Productions. 

«Uskumatu menu!»
«Uskumatu menu!» Foto: Apollo Film Productions

«Kriitikute hinnang filmile on põrmustav, kuid publik sellest ei heitu,» on filmitegijad õnnelikud, et publikule film meeldib – lustakas jant, kus sündmustik nii pööraselt temperamentne ja hoogne, et tegevustiku järg kipub naeruhoos käest minema, püsib juba kolmandat nädalat Eesti kinokassa esiseitsmes.

«Ühtlasi püstitas «Lõbus perekond» selle resultaadiga uue rekordi, olles praeguse seisuga kinoajaloo edukaim Eesti-Armeenia komöödia,» naljatavad filmitegijad.

«Häid uudiseid kuulsid?» 
«Häid uudiseid kuulsid?» Foto: Apollo Film Productions

Artur (Armen Arušanjan) unistab salamahti filmitegija karjäärist. Salamahti, sest tema vanaisa arvates on just Artur õige mees üle võtma perekonna veiniäri. Kui aga sedasama äri ähvardab eelseisva suurtehingu eel krahh eestlasest veinieksperdi blogis ilmunud hävitava kriitika tõttu, nõustub Artur sõitma Tallinna, et raske olukord lahendada. Ja kohtuda sealsamas ka tema kirjutatud stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Veel enne, kui Artur jõuab vihatud veiniblogija üles leida, satub tema teele iseteadlik, terava keele ja plahvatusliku temperamendiga ettekandja Ingrid (Saara Kadak) ning sündmused võtavad sootuks uue suuna. Oma osa tekkinud segadustesse lisavad Arturi sõbrad, flegmaatilisest eestlasest ja temperamentsest armeenlasest koosnev politseiniketandem (Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan), veiniblogija paranoiline naabrinaine ja mitu kilo valearusaamu, ennatlikke otsuseid, identiteetide segiajamisi ja üks eriti osav perekoer. Temperamendid möllavad ja Artur saab aru, et pilkav väljend «gorjatšie estonskie parni» võib ju kehtida kohalike kuttide, kuid kindlasti mitte Ingridi kohta…

Eesti-Armeenia koostööna valminud lustaka ja hoogsa komöödia «Lõbus perekond» stsenaristiks ja lavastajaks on Mihhail Pogosov.

«Lõbus perekond» loos teeb lisaks Armen Arushanjanile ja Saara Kadakule kaasa suur hulk kodumaiseid staare ning parimaid armeenia näitlejaid. Nende hulgas Merle Palmiste ning geniaalne näitleja ja lavastaja Andrus Vaarik. Meeldejäävates rollides astuvad üles Liina Vahtrik, Mart Toome, Andres Dvinjaninov, Elina Reinold, Ain Mäeots, Aram Gevorgjan, Arman Navasardjan ja Vigen Stepanjan. Loo stsenarist ja lavastaja on Mihhail Pogosov.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles