Publik jookseb Jamie Wooni kontserdile tormi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Woon
Jamie Woon Foto: Promopilt

Juba homme, 29. novembril esineb Rock Cafes briti muusikasensatsioon Jamie Woon.

Kontserdi korraldaja Martin Kuudi sõnul on omapärase muusiku kontserdi vastu meeldivalt suur huvi. «Eesti publik oskab hinnata väärt muusikat ja seetõttu on homsele kontserdile saadaval veel vaid üksikud piletid,» lisas Kuut.

1983. aastal sündinud Jamie Woon saavutas Suurbritannias tuntuse 22. oktoobril 2010. aastal välja antud singliga «Night Air». Jamie Wooni 12 looga debüütalbum «Mirrorwriting» ilmus plaadifirma Polydor alt 18. aprillil 2011. Kauamängiv on saanud kriitikutelt ülivõrdes hinnanguid ja seda on saatnud müügiedu paljudes riikides.

Jamie Wooni soojendusartistna astub lavale uue põlvkonna üks omanäolisemaid ja andekamaid talente Arno Tamm, kelle muusikas on keeruline piiri tõmmata folgi, popi, jazzi ning autorilaulu vahele. Lisaks Eesti pärimusmuusikat ja uuspärimust viljelevale ansamblile Paabel võib Arnot kuulda veel vokaalansamblis Estonian Voices. Kompleksivaba väljendusviisiga suudab ta oma soolokontsertidel hoida nii publikut kui iseennast põnevil kui märkamatult põimuvad improvisatsioon, live-elektroonika ja mitmekülgne instrumentide ning vokaali kasutus.

Klubi uksed avatakse kell 19.00. Soojendusesineja alustab esinemist kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles