Sepo Seeman või Ivo Linna: kes võidab Instagrami lahingu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman või Ivo Linna: kes võidab Instagrami lahingu?
Sepo Seeman või Ivo Linna: kes võidab Instagrami lahingu? Foto: Elu24 fotomontaaž

Elu24 kirjutas eile, kuidas armastatud meelelahutaja Sepo Seeman otsustas endale teha Instagrami. Kui Sepo jaoks on see maailm uus, siis laulja Ivo Linna on Instagramis «tegutsenud» juba kaks aasta. Iff on Instas väga populaarne, aga mida näitab aeg Sepo jaoks?

Mis põhjustel Sepo endale Instagrami tegi, see veel teada ei ole, aga Ivo liitus sotsiaalmeedia platvormiga kaks aastat tagasi Eesti Laulu ajal, kus ta püüdis ka nooremate inimeste tähelepanu võita. Oma kõige esimese pildil poseerib Ivo Elina Borniga. Pildil on üle 26 000 meeldimise ning seda on 406 korda kommenteeritud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minu esimene Instagrami postitus! Helistage numbril 9007005 ??

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on

Sepoga aga praegu veel võrdluseid tuua ei saa. Tema tegi enda esimese postituse alles eile ja kuigi tal on selle ajaga 328 meeldimist, siis on võrdlusteks veel vara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puhume uuele aastale tuule sisse ehk “Tere, Instagram?!”✌️ #seposeeman

A post shared by Sepo Seeman (@sepo.seeman) on

Ivo on kahe aasta jooksul teinud 133 postitust ning tal on natuke üle 27 000 jälgija.

Sepol on, nagu mainitud, üks postitus. Umbes-täpselt 24 tunniga on Sepo saanud 526 jälgijat. 

Kui öelda, et iga uue postituse väärtus on kindel arv jälgijaid, siis selles olukorras on Sepo kindlasti Ivost eest. Kui Sepo ühe postituse väärtus on 526 jälgijat, siis Ivol on see «vaid» 204. 

Aga Instagram nii ei tööta ja jälgijad tulevad teatava ebaregulaarsusega.

Ivo Linna tähistab esimese postituse teist aastapäeva 11. veebruaril. Sepo adekvaatne võrdlus Ivoga toimuks aga aastal 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles