Fänni unelm: Enam ei pea end tagasi hoidma! «Bohemian Rhapsodyst» lastakse välja kinokaraoke versioon

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bohemian Rhapsody»
«Bohemian Rhapsody» Foto: CAP/MFS / Capital Pictures / Scanpix

USAs ja Kanadas lastakse Queeni ja Freddie Mercury tulihingeliste fännide rõõmuks «Bohemian Rhapsodyst» välja sing-along ehk põhimõtteliselt kinokaraoke versioon. 

Tegu on 20th Century Foxi ametliku filmiversiooniga, mis jõuab USA ja Kanada kinodesse juba sel nädalavahetusel, teatab Popsugar. Legendaarsetele Queeni lauludele, mis filmis kõlavad, saab publik kaasa pröögata kokku 750 kinos. Hetkeseisuga on «Bohemian Rhapsody» tõusnud ka kõigi aegade kõige edukamaks muusikaliseks eluloofilmiks.

Eestlased on küll kinnised, kuid siiski laulurahvas ning üpris kindlasti hoidsid tuhanded kinokülastajad end filmiseansil tagasi, et mitte kõva häälega kaasa laulma hakata – kui lisaks Kuldgloobustele tulevad ka Oscarid ära, ehk oleks paslik ka Eesti laululindudele eriseanss teha?

Vaata, kuidas kinokaraoke välja näeb:

«Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku. Freddie Mercury't kehastab eluloofilmis hämmastava rolli tegev 37-aastane Egiptuse päritolu Ameerika näitleja Rami Malek, kes mõjub ekraanil kui kadunud megaartist ise. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles