Selle suve hitt: Tahaks kohe kaisutada! Naiivsed, nunnud ja pehmed Uglydoll kolenukud ärkavad kinoekraanil ellu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«UglyDolls. Film»
«UglyDolls. Film» Foto: STX Entertainment

STX Entertainment toob tuleval suvel kinoekraanidele imearmsa animeeritud loo «UglyDolls. Film», milles seiklevad elurõõmsad Uglydolls tegelased, kes avastavad, mida tähendab teistest erinemine, kes igatsevad armastust ja mõistavad lõpuks, et tähtsaim on see, kes sa sisimas oled.

Režissöör Kelly Asbury («Gnomeo ja Julia») lavastatud lugu leiab aset karakterite maailmas, mis põhineb David Horvathi ja Sun-Min Kimi 2001. aastal loodud Uglydolls mänguasjade kaubamärgi tegelastel. 

Uglydoll nukud
Uglydoll nukud Foto: Craig Ruttle / AP

Pehmetele «kolenukkudele» annavad ekraaniloos hääled paljud tuntud nimed, sealhulgas Kelly Clarkson, Nick Jonas, Pitbull, Blake Shelton, Janelle Monáe, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias, Bebe Rexha, Charli XCX, Lizzo ja Wang Leehom. Eestis kuuleb tegelasi mõistagi rääkimas eesti keeles meie armastatud näitlejate suu läbi. 

Loo peategelaseks on Moxy, erkroosa UglyDoll, kes elab Uglyville'is (Kolekülas) – see on asula, mille elanikke julgustatakse olema ebatavalised ja veidrad. Kõik saavad oma naabritega hästi läbi ning koos elatakse rõõmsat elu. Kõik muutub, kui Moxy satub oma sõpradega lähedalasuvasse Täiuslikkuse külla, kus elavad nukud, keda treenitakse olema ideaalsed. 

Apollo Kinodes alates 21. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles