Mis on neist saanud? Tüdrukutebänd Atomic Kitten ei ole nurrumist lõpetanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukutebänd Atomic Kitten.
Tüdrukutebänd Atomic Kitten. Foto: BRAINPIX / Stella Pictures

Kas mäletate veel 90-date lõpus loodud kuulsat tüdrukutebändi Atomic Kitten? Tüdrukud ei ole mikrofone jäädavalt nurka visanud ning kohendatud versiooniga võib neid siisi veel lavalaudadel näha.

Atomic Kitten on 1998. aastal Liverpoolis loodud tüdrukuteansambel. Ansambli praegusse koosseisu kuuluvad Liz McClarnonNatasha Hamilton ja Kerry Katona. Bändi kutsus kokku Andy McCluskey, kes kirjutas ka enamik Atomic Kitteni algusaegade laulud.

Ansambli algkoosseisus oli hilisem Sugababesi laulja Heidi Range, kes lahkus bändist aasta hiljem erimeelsuste tõttu. Tema asemele tuli Natasha Hamilton. Aastal 2001 asendas Katonat Jenny Frost.

Briti tüdrukutebänd Atomic Kitten 2007. aastal - Natasha Hamilton, Liz McClarnon ja Jenny Frost.
Briti tüdrukutebänd Atomic Kitten 2007. aastal - Natasha Hamilton, Liz McClarnon ja Jenny Frost. Foto: BRAINPIX / Stella Pictures

Aastal 2004 otsustasid tüdrukud pillid kotti panna ja laiali minna. Selleks ajaks olid nad müünud maailmas üle 10 miljoni plaadi.

Aastail 2004–2012 anti vaid üksikuid kontserte ja väisati mõned korrat ka stuudiot. Näiteks anti välja 2006. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste heategevuslik singel, kaver The Farmi loost «All Together Now».

2012. aastal tulid Atomic Kitten tüdrukud suvetuuriks jälle kokku, kuid suure nõudluse ja edu tõttu otsustati ka edaspidi muusikamaailmas tegutseda. Lisaks muusikale rõõmustasid nad fänne 2013. aastal mitmeosalise parfüümikollektsiooniga.

Kaks aastat hiljem tühistati küll neidude suur kontserttuur, kuid nurrumist nad siiski ei lõpetanud - 2015. aasta novembris andsid tüdrukud välja albumi «Whole Again-The Best of Atomic Kitten».

2017. aasta detsembris teatas Katona sotsiaalmeedias, et lahkub ansamblist. Vaatamata kuulujuttudest, et Hamiltoni ja Katona vahel on riid, ei kinnitanud keegi ametlikult lahkumise põhjust. 

Hiljem teatas aga Hamilton, et esinevad McClarnoniga taas 2018. aasta suvel. Järgmine kord saab bändi riismeid näha suve alguses Inglismaal Scarboroughis.

Elizabeth McClarnon 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«By the way, Im wearing the smile you gave me» Happy Saturday!

A post shared by Liz McClarnon (@lizmcclarnon) on

Elizabeth ehk Liz (37) on briti lauljanna, tantsija ja telenägu. Lisaks Atomic Kittenile alustas ta 2006. aastal ka soolokarjääriga. 

Soolodebüüdi tegi ta sama aasta alguses, kui avaldas Barbra Streisandi laulust «Woman in Love» kaveri. Laul ronis edetabelitte tippu üle maailma ning püsis seal üle poole aasta.

2007. aastal proovis McClarnon singliga «Don't It Make You Happy» Eurovisioonile pääseda, kuid edutult.

McClarnon salvestas koos sõbra Jamie Jayga Global One muusikaprojekti raames singli pealkirjaga «Lately». Sama laulu on salvestanud mitmed artistid eri keeltes üle maailma. Lisaks ingliskeelsele versioonile laulis ta sisse ka prantsuse ja hispaania keelse versiooni. Singel pidi ilmavalgust nägema 2009. aasta mais, kuid singli avaldamine lükati määramata ajaks edasi.

Lisaks oma debüütalbumi salvestamine, leidis naine aega ka oma kokaraamatu «The Can't Cook, Cook Book» avaldamiseks, mis nägi ilmavalgust 2010. aasta jõuludel.

2009. aasta suvel allkirjastas McClarnon lepingu All Around The Worldi tütarettevõtte 3 Beat Recordsiga. Tema esimene singel nende nime alt ilmus 2009. aasta novembris ja kandis nime «Not In Love». Singlit mõjutas suuresti Kylie Minogue elektro ja klubimuusika.

Ekraanidebüüdi tegi ta aga 2010. aastal, osaledes kuuenädalases teleseriaalis «Hotter Than My Daughter». Lisaks on ta vilksamisi käinud läbi telesaatest «Wright Stuff & The Alan Tichmarsh show» ja olnud saatejuht «Heart North West Breakfast show's». Tema trofeederiiulis helgib ka «Celebrity Masterchef» saate võit.

Lisaks sellele on lauljanna proovinud kätt ka muusikalides. 2010-2011. aastal mängis ta Jeff Wayne'i muusikalis «Musical Version of The War of the World» ning Paulette'i muusikalis «Legally Blonde The Musical», mis on tehtud populaarse blondi-filmi ainetel. Viimati väisas ta muusikalilavasid 2016. aastal lavastuses «SHOUT».

McClarnon võttis 2017. aastal muusikas hoopis teise suuna ning viljeleb nüüd kantrimuusikat. Koostöös Jessica Sharman ja Tim McKay'ga on oodata peagi ka sooloalbumit.

Natasha Hamilton

Natasha (36) on inglise laulukirjutaja, tantsijanna ning vabakutseline näitleja. 

Lisaks Atomic Kittenile on naine proovinud läbi lüüa ka sooliartistina. Koostöös Christopher ja Anthony Griffiths'i ja Ciaron Belliga on ta töötanud ka soolomaterjali kallal.

Hamilton on andis Tash nime all koos Mischa Danielsiga aastal 2008. välja loo «Round & Round».

2009. aastal antud intervjuus rääkis Hamilton, et esimeseks soolosingliks saab ballaad «Ms. Emotional», mille ta aasta varem USA-s salvestas. Singel pildi ilmuma sama aasta lõpus, kuid raseduse tõttu lükkus see edasi 2010. oktoobrisse.

Hamilton on võtnud osa ka telesaadetest, näiteks oma pantomiimi debüüdi tegi telesaates «Lily Savage's Blankety Blank» ning 2015. aastal lõpetas naine tõsielusaate «Celebrity Big Brother» kolmanda kohaga.

Lisaks artistikarjäärile on Hamilton 2015. aastast ka HD kulmude stilist.

Kerry Katona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Top from @silkfred hair by @dan7carter

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Kerry Katona (38) on inglise lauljanna ja avaliku elu tegelane. Katona viimane ja lõplik Atomic Kittenist lahkumine oli 2017. aastal.

Peale 2002. aastal Brian McFaddeniga abiellumist keskendus ta oma karjääris teletööle ja tõsielusarjadele, näiteks «Britain's Sexiest...», «Loose Women» ja «ElimiDATE.» 2004. aasta alguses võitis ta Briti tõsieluseriaali «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!». Sama aasta suvel istus ta talendisaate «You're a Star» kohtunikepaneelis. Aasta hiljem mängis peaosa Iiri draamas «Showbands».

Aastatel 2007-2009 oli ta MTV tõsielutäht saadetes «Kerry Katona: Crazy in Love», «Kerry Katona: Whole Again» ja  «Kerry Katona: What's the Problem?».

Katona osales ka 2011. aastal sarjas «Celebrity Big Brother» ning Paddy Doherty järel jäi ta finaalis teiseks.

Peale 11 aastast pausi laulmisest esines Katona 2012. aasta suvel Birminghami geiparaadil Atomic Kitteni suurimaid hitte.

Eelmise aasta novembris teatas Katona, et võtab osa telesarja «Celebs Go Dating» kuuendast hooajast, mis televaatajateni jõuab 2019. aastal.

Katona on osav sõnasepp ja avaldanud terve hulga raamatuid, näiteks autobiograafilise raamatu «Kerry Katona: Too Much, Too Young», eneseabiraamatu « Survive the Worst and Aim for the Best: How to Get Your Life Back on Track» ning kolm romaani «Tough Love», «The Footballer's Wife» ja « Glamour Girl». Väikese pausiga on Katona kirjutanud OK! ajakirjale kolumnit, mis aastal 2012. otsad kokku tõmbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles